sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Mustafa Destici Çekmeköy'de Sert Konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Destici Çekmeköy'de Sert Konuştu
Abone ol
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul Çekmeköy’de vatandaşlara hitap etti.

             Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul Çekmeköy Madenler Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya geldi. 14 Mayıs’ta Türkiye iki seçimi bir arada yaşayacak, Tarihi ve kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçimde bir tarafta devletin varlığını, ülkesinin bütünlüğünü, milletinin istiklalini ve istikbalini önceleyerek hiçbir pazarlık içerisinde olunmadan bir araya gelmiş Ak Parti, Büyük Birlik Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı var. Bir tarafta da pazarlık masasında PKK ile işbirliğinde bulunan Millet İttifakı 7’li masa var.Diyerek konuşmasına başlayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici konuşmasında muhalefete sert cümlelerle yüklendi.

    “ ABD, AB, Yunanistan, Ermenistan ve Terör Örgütleri Kimi Destekliyor”

            Destici“ Bu tarihi bir seçim diyoruz. Niye? Şimdi bakıyoruz kim kiminle beraber, kim kimi destekliyor. Emperyalizm’in başı ABD, kimi destekliyor? 7’li masayı destekliyor. AB kimi destekliyor. 7’li masayı destekliyor. Ermenistan kimi destekliyor?  Yunanistan açıklama yaptı. Seçimden sonra iktidar kaybedecek ve Türkiye^de oluşacak yeni hükümet ile stratejik bir süreç başlatacağız dedi. Onlar kimi destekliyor. 7’li masayı Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Peki terör örgütleri başta Pkk,Pyd, Ypg olmak üzere kimi destekliyor? 7’li masayı ve Kılıçdaroğlu’nu destekliyor. Onun için bu tarihi bir seçimdir. Ve Allah’ın izniyle biz sizlerle, milletimizle tarih yazacak ve bu seçimi kazanacağız.

          Şimdi bakın Kemal Kılıçdaroğlu 7’li masanın, Pkk’nın Cumhurbaşkanı adayı, Kemal Kılıçdaroğlu biliyorsunuz HDP ile Pkk’nın siyasi uzantısı ile görüştü, kapalı kapılar arkasında görüştü, hiçbir açıklama yapmadı. Açıklamayı kim yaptı? HDP’nin eski milletvekili şu anda milletvekili adayı olan Sırrı Sakık yaptı. Ne dedi ? Ey Kılıçdaroğlu kapalı kapılar arkasında verdiğin sözleri açıkla dedi. Kendi konuşmaları var. Ne diyor? Başta terörist başı Öcalan olmak üzere bütün teröristlerin serbest bırakılacağını söyledin bunu açıkla diyor. Şimdi eğer bu doğru değilse Kemal Kılıçdaroğlu çıksın desin ki böyle bir şey yok , ben Sırrı Sakık’ın söylediğini söylüyorum. Kendimden bir şey söylemiyorum. Yetmiyor ne diyor? Yerel yönetimler özerklik şartını getireceğim ve Türkiye’yi böleceğim diyor. Yetmiyor, Suriye’nin kuzeyinde bir Pkk devleti kurduracağım diyor. Yetmiyor, Van mitinginde Pkk’lı oldukları için Van Belediyesi’nden çıkarılanları tekrar işe alacağım diyor. Yani ilişkisini açıklamaktan çekinmiyor” dedi.

“Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün dediği gibi, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet diye Niye Söyleyemiyor?”

        BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kılıçdaroğlu’nun söylediği yalanları milletin yemeyeceğini ve 14 Mayıs’ta sandıkta dersini vereceğini belirterek “ Cumhuriyet Halk Partisi Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan bir partidir. Peki Atatürk’ün kırmızı çizgisi neydi? Bu devleti kurarken Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet, demedi mi? Sen niye diyemiyorsun Kılıçdaroğlu, Atatürk Tek devlet demedi mi? Kılıçdaroğlu niye söyleyemiyor?  Atatürk Tek dil demedi mi? Kılıçdaroğlu niye söyleyemiyor? Atatürk Tek Din demedi mi? Bunun üzerine kurmadı mı devleti? Niye söyleyemiyorsun Kılıçdaroğlu? Çünkü Kılıçdaroğlu ve şuan da ki partisi Mustafa Kemal Paşa’nın, Atatürk’ün de çizgisinde değil, o çizgiden de çıkmış durumda…  Bütün bunlar olurken çakma milliyetçi Meral Akşener’in hiçbir sesini duyuyor musunuz? Sus pus durumda kendisi, ne Kılıçdaroğlu’na, ne Pkk’ya , ne diğerlerine tek bir kelam ediyor mu? “ diye konuştu.

               Destici’nin konuşmasından kısa kısımlar ise şöyle;

       “ Bu aziz İstanbul’un belediye başkanı bıraktı belediye işlerini Kemal Kılıçdaroğlu’na seçim kazandırabilmek için yollarda. Dün de eşi ile birlikte Van mitinginde, eşi Dilek İmamoğlu zafer işareti yapıyor. Aybüke Yalçın öğretmenimizin ve diğer tüm şehitlerimizin katillerine zafer işareti yaparak katillerin, teröristlerin yanında olduğunu açıklıyor”

       “ Kılıçdaroğlu tehlikeli bir aday neden? Etnik kökencilik yapıyor. Neden? Mezhepçilik yapıyor. Tırnak içinde diyor ki, Kürklerin tamamını diyor, bize söylüyor, Cumhur ittifakına söylüyor. Terörist gibi gösteriyorsunuz diyor. Biz Kürtleri kardeşimiz bildik ve öyle biliyoruz. Kürtler bizim kardeşimiz. Bin yıldır Allah’ın emriyle biz kardeş olmuşuz. Muhakkak ki Müslümanlar kardeştir. Bizi Allah birbirimize bağlamış, sen mi bizi çözeceksin? Pkk mı çözecek? Pyd mi çözecek, Bin yıldır gücünüz yetmedi, bin yıl geçse yine yetmeyecek…”

        “ Atalarımızdan hür ve bağımsız bir ülke aldık, bizde hür, bağımsız ve büyük bir ülkeyi torunlarımıza devredeceğiz”

         “ Kemal Kılıçdaroğlu neden dışarıda 300 Milyar Dolar borç arıyor. Peki kaynağı ne? Tefeciden mi? Uyuşturucu baronundan mı? Soros mu? Kim? Türkiye’ye niye para versinler? Neyin karşılığında Yeni kapitülasyonlar mı geliyor?  Türkiye’nin bir bölgesini mi veriyorsun? Türkiye’nin bölünmesini mi onayladın? Suriye’nin kuzeyinde bir terör devletini mi onayladın? Neyin karşılığında? Açıkla…  Biz ne yapıyoruz. Borç aramıyoruz. Kendi sondaj gemilerimizle gaz petrol arayıp buluyoruz. Ve kaynak hediye ediyoruz…”

        “ Kılıçdaroğlu’na, Akşener’e, Davutoğlu’na da bir süre gaz bedava, Karamollaoğlu’na da bedava, ama Pkk’lı yoldaşlarınıza gaz yok onlara İHA, SİHA, onlara akıllı bomba, onlara roket, nereye kadar? Köklerini kazıyana kadar, cehennemin dibine gönderene kadar,..” Dedi.

         Başörtüsüyle ilgili olarak “ Bunlar yarın iktidara gelsinler aynı zulümleri yaşatırlar. Allah fırsat vermeyecek, bizde oylarımızla buna asla izin vermeyeceğiz”

Ümit ŞENER

     

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Zigana Tüneli AçıldıÖnceki Haber

Yeni Zigana Tüneli Açıldı

Kurtulmuş Çekmeköy’de Karadenizliler İle Bir Araya GeldiSonraki Haber

Kurtulmuş Çekmeköy’de Karadenizliler İle...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar