sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Kurtulmuş Çekmeköy’de Karadenizliler İle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtulmuş Çekmeköy’de Karadenizliler İle Bir Araya Geldi
Abone ol
Ak Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili adayı olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Çekmeköy’de düzenlenen programa katıldı.

              Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından Çekmeköy Nikah Sarayı Kompleksi’nde düzenlenen “Karadeniz Buluşması” adıyla düzenlenen Çekmeköy’de yaşayan Karadenizliler, STK temsilcileri , Muhratlar,  Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adaylarının ve basın mensuplarının katılım gösterdiği programa katıldı.

            Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin önemine vurgu yapan Numan Kurtulmuş “Bu seçim sadece kimin Cumhurbaşkanı olacağı seçimi değildir. Bu seçim istikamet tayini seçimidir. Bu millet hangi istikamete gideceğine karar verecek. Sadece önümüzdeki 5 yılı değil, önümüzdeki asrın gidişatını tespit ve tayin edecektir.    

   

          Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye yüzyılı olarak yapma kararı verecektir” diyen Kurtulmuş ortak yedi cümlesi olmayan yedi kişinin ülkeyi yönetme konusunda önemli konularda nasıl karar alacaklarını sorarak “ Çekmeköy’de ara sokakta köşe başındaki bakkalı bile 7 kişi beraber yönetemezsiniz. Kaldı ki 85 milyonluk koskoca Türkiye'yi dünya devi olmaya aday bir Türkiye'yi yedi tane ortak noktası olmayan insanlar yedi kişi nasıl yönetecek? Aslında teklif ettikleri istikrarsız ve güvensiz bir yönetim şeklidir” dedi.

              Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetinin bu ülkede geçmişte yapılan uçak, Devrim arabası, savunma sanayi ile ilgili adımlarında her zaman müsaade etmediğine vurgu yapan Kurtulmuş “Türkiye'de ne zaman Menderes de Özal da Erbakan da ne zaman sanayiden bahsetseler hep karşılarına CHP zihniyeti çıktı " dedi.

        Kurtulmuş Gabar dağında bulunan petrol müjdesi ile ilgili olarak “Türkiye kendi doğalgazını, dün Gabar'da petrol bulundu, kendi petrollerini çıkarmaya başlarsa yani yıllardır elin oğlunun bize koyduğu ambargoları aşarak, bu alandaki başarıyı sağlarsa, Türkiye olarak, sadece geçen yıl için söylüyorum, 96,6 milyar dolar enerjiye para verdik. Şimdi bu para bizim cebimizde kalacak. Bu ne demektir? Türkiye, şu anda 10 bin dolarlar seviyesinde, Allah'ın izniyle 5 yıl sonra 16 bin dolar seviyesinde üst gelir grubu olan bir ülke haline geleceğiz. Bunun için de doğalgazımızı da bulmaya devam edeceğiz” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mustafa Destici Çekmeköy'de Sert KonuştuÖnceki Haber

Mustafa Destici Çekmeköy'de Sert Konuştu

Binali Yıldırım Çekmeköy’de Seçim Faaliyetlerine KatıldıSonraki Haber

Binali Yıldırım Çekmeköy’de Seçim Faaliy...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar