sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Binali Yıldırım Çekmeköy’de Seçim Faaliyetlerine Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binali Yıldırım Çekmeköy’de Seçim Faaliyetlerine Katıldı
Abone ol
Binali Yıldırım ayrı bir önem verdiği Çekmeköy’de, programlarla dolu yoğun bir gün geçirdi. Önemli mesajlar verdi.

            Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı Sosyal Tesisleri’n de düzenlenen “Biz Anadoluyuz Programı”’nda Sivaslı, Erzurumlu, Erzincanlı, Karslı, Ardahanlı ve Iğdırlı vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başakanı Av. Akın İlhan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve Basın mensuplarının da katılım gösterdiği programda Binali Yıldırım’a ilgi yoğun oldu.

           Binali Yaıldırım yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde terör örgütlerinin de dolaylı yoldan sandığa ortak olmaya çalıştıklarından bahsederek “Bu seçim biraz farklı. Ne olacak diyeceksiniz. Yani seçim seçimdir. Ama bu seçim çok farklı. Neden farklı biliyor musunuz? Bu seçimde ilk defa uğruna On binlerce şehit verdiğimiz bölücü terör örgütü ile 15 Temmuz'da şehit verdiğimiz 251 kardeşimizin ölümüne sebep olan FETÖ terör örgütü de sandığa geliyor. Sandığa ortak olmaya çalışıyor” diyerek Pkk ve Fetö’nün kendilerini meşrulaştırma gayreti içinde olduklarına dikkat çekti.

         Yıldırım bu seçimde Türkiye’yi ve bulunduğu bölgeyi yeniden şekillendirmek isteyen Emperyalist güçlerin ve onların maşası olan Pkk, Ypg- Pyd, Fetö örgütlerinin sahne aldığı bir seçime dönüştüğünü söyledi. Bu yüzden 14 Mayıs’ta tüm gençleri oy vermek için sandıklara davet eden Yıldırım, Türkiye düşmanlarının bu oyunlarını bozmalarını istedi.

“Bizi Birbirimize Düşürmek İsteyenlere Asla Fırsat Vermeyeceğiz”

        Kemal Kılıçdaroğlu’nun ben Aleviyim açıklamasına da tepki gösteren Yıldıırım “Biz bugüne kadar kimin mezhebini sorduk? Kimin etnik kimliğini sorguladık? Sen Sünni misin? Sen Alevi misin? Bize ne kardeşim? Bizi birbirimize bağlayan 4 tane ilkemiz var. Rabbimiz bir, kitabımız bir, peygamberimiz bir, yolumuz Hak. Bunun dışındakiler teferruattır. İster Alevi ol, ister Sünni ol. Bunlar çok tehlikeli şeyler. Durup dururken hiç de yeri yokken ben Alevi'yim diye ortaya çıkarak kime ne mesaj veriyorsun. Alevi de bizim, Sünni de bizim. Bu hesap yanlış hesaptır. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz" dedi.

      Binali Yıldırım Çekmeköy’de  “Kadınlar ile Büyük Türkiye Yolunda” programına katıldı. Çekmeköy’de firma ziyaretleri yaparak burada çalışanlara da hitap etti. Ayrıca Esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurtulmuş Çekmeköy’de Karadenizliler İle Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Kurtulmuş Çekmeköy’de Karadenizliler İle...

Teröristlere Ait Çok Sayıda Silah Ve Mühimmat Ele GeçirildiSonraki Haber

Teröristlere Ait Çok Sayıda Silah Ve Müh...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar