sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Vali Gül Güvenlik ve Çeşitli Noktaları Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Gül Güvenlik ve Çeşitli Noktaları Ziyaret Etti
Abone ol
İstanbul Valisi Davut Gül, 2023’ün son saatlerinde İstanbul’un çeşitli yerlerinde ziyarette bulundu. Vali Gül, yeni yıl için alınan tedbirleri yerinde inceleyerek güvenlik personelleri ile vatandaşların yeni yılını kutladı.

                   Vali Gül, ilk olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bulunan trafik uygulama noktasını ziyaret etti. Burada polisler ile bir araya gelen Vali Gül, denetim noktasında trafik uygulaması yapılan sürücü ve yolcuların yeni yılını kutlayarak tatlı ikram etti. Ziyareti sırasında Vali Gül’e, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu eşlik etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTI YAŞAMAMASI İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

                       Basın mensuplarına yılbaşı tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Yılbaşı için 7/24 güvenlik kuvvetlerimiz; Emniyet Teşkilatı, Jandarma ve Sahil Güvenlik görevinin başında. Köprünün üzerinde, Emniyet Müdürlüğümüzün görev yapan birimlerini yeni yıllarını tebrik etmek için ziyarete geldik. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. İstanbul'da, özellikle yılbaşında yoğunluk daha da artıyor. Yoğunluğun fazla olduğu bölgelerde, vatandaşlarımızın trafik, asayiş gibi konularda sıkıntı yaşamamaları için arkadaşlarımız bütün tedbirleri aldılar. Şu an itibariyle aksayan bir yön yok. Allah kazasız belasız yeni yıla girmeyi ve 2024'te görev yapmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

                   Vali Gül, sonrasında İstanbul’un çeşitli yerlerindeki güvenlik noktalarını ziyaret ederek yılbaşı tedbirleri hakkında bilgi aldı. Bu kapsamda Vali Gül, Şehit Salih Sevgican Polis Merkezi Amirliği’ni, Çamlıca Turnikeler Uygulama Noktası’nı, Esenkent Mücahit Ünlü Polis Merkezi’ni, Jandarma Uygulama Noktası’nı, Fenertepe Jandarma Uygulama Noktası’nı ve Mahmutbey Gişeler Uygulama Noktası’nı ziyaret ederek emniyet personelinin yeni yılını kutladı.

                Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Gül, doktorlar, hastane personeli ve hasta yakınlarına iyi seneler diledi. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Vali Gül, son durum hakkında bilgi alarak 112 acil çağrı personellerinin yeni yılını kutladı.

Son olarak Vali Gül, Taksim’de emniyet uygulamalarını denetledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
187 Ton Kaçak ve Sahte İçki Ele GeçirildiÖnceki Haber

187 Ton Kaçak ve Sahte İçki Ele Geçirild...

İstanbul’dan Anlayana Büyük Mesaj VerildiSonraki Haber

İstanbul’dan Anlayana Büyük Mesaj Verild...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar