sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İstanbul’dan Anlayana Büyük Mesaj Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul’dan Anlayana Büyük Mesaj Verildi
Abone ol
'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' sloganıyla düzenlenen yürüyüş Galata Köprüsünde yapıldı.

           Milli İrade Platformu ve 308 Sivil Toplum Kuruluşu ile birlikte yayınladıkları;

                 “1 Ocak 2024 sabahı saat 8:30’da Milli İrade Platformu olarak tüm annelerimizi, babalarımızı, evlatlarımızı, kardeşlerimizi, gençlerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı Galata Köprüsü’nde Filistin’in sesi olmaya davet ediyoruz. Yılın ilk gününde Ayasofya, Sultan Ahmet, Süleymaniye ve Yeni Camii’nde sabah namazının manevi ikliminde buluşup; Galata Köprüsü’ne akın akın yürüyecek, birliğimizi-beraberliğimizi tüm dünyaya göstereceğiz.

               Katillerin adları değişiyor ama hedefleri hiç değişmiyor. Milletimizi ve bayrağımızı hedef alan teröristleri ve onları yönetenler gayet iyi bilinmektedir. Milletimiz ve devletimiz ise onlara gereken cevabı vermektedir. Her bir şehidimizin hesabı sorulmaktadır. Bizler, tarihi bir dönemeçte olduğumuzun farkındayız. Bu tarihi günlerde sesimizi ve sözümüzü yükseltecek; şehitlerimizden aldığımız ilhamla, tüm dünyaya bu milletin mesajını ileteceğiz.” Çağrısı ile vatandaşlar sel gibi Galata Köprüsüne aktı. On binlerce kişi ilk önce çevre camilerde sabah namazı kıldı. Daha sonra kortejler halinde Galata Köprüsünde bir araya gelindi.

             Tarihi yürüyüşle PKK Terörü ve İsrail’in Gazzelilere uyguladığı teröre lanet edildi. Yürüyüşe Türkiye Büyük Millet Meclisi 29. Başkanı Mustafa Şentop, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Filistin Büyükelçisi Fead Mustafa, Milletvekilleri, sanatçılar, STK’lar, Belediye Başkanları, meclis üyeleri ve yaklaşık 250 Bine yakın vatandaşın katıldığı bildiriliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Gül Güvenlik ve Çeşitli Noktaları Ziyaret EttiÖnceki Haber

Vali Gül Güvenlik ve Çeşitli Noktaları Z...

Muhtarlar Gazeteciler Gününü KutladıSonraki Haber

Muhtarlar Gazeteciler Gününü Kutladı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar