sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İyi Parti Çekmeköy Adayı Özgür Öçalan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Çekmeköy Adayı Özgür Öçalan
Abone ol
İyi Parti Çekmeköy’de Çekmeköy Belediye Başkan adayı olarak Özgür Güneş Öçalan’ı seçti.

               31 Mart Mahalli Seçimlerine çok az bir zaman kala İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığında Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak Eğitimci Özgür Güneş Öçalan’ı belirledi. İyi Parti Çekmeköy  İlçe Başkanlığında düzenlenen programda Özgür Güneş Öcalan basına ve partililere açıklandı.

              Programa İyi Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar, İYİ Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı Serkan Yalçın, İyi Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve İyi Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve basın mensupları katıldı.

            Çekmeköy İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç konuşmasında, Çekmeköy İlçe Başkanlığında ve İl yönetiminde görev yapan adayımız bizim en iyi adayımız dedik  ve Özgür  Güneş Öçalan’ı aday gösterdik diyerek Çekmeköy Belediye Başkan Adayını takdim etti.

           İyi Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan konuşmasında kısaca kendini tanıttıktan sonra  “ Divan kurulumuzda bir toplantı yaptık Hür ve Müstakilciler ve işbirlikçiler olarak biz asla İyi Parti olarak hiçbir zaman ayrılmadık. Herkes kendi siyasi tecrübesi, geçmiş deneyimi , bugünkü deneyimi  ve gelecek görüşü ile ortaya bir sunum koydu dediki bu parti için daha iyi olur dedi. Sonuçta GİK’ten çıkan karar  hür ve müstakildi. Bizim de boynumuzun borcu  bu karara riayet edeceğiz. 81 ilde her ilçede aday çıkartacağız dedik ve bugün ben karşınızdayım” diyerek süreçten bahsetti.

        Öçalan: Listeler konusunda kimsenin ön planda olmasını istemediğini, ilçenin seçim yaparak meclis üyesi sırasının oluşmasını istediğini belirterek oylama sırasında adayların birbirine destek olması beni mutlu etti dedi.  Çekmeköy ile ilgili projelerinde Çekmeköyü nasıl güzelleştiririz diye kendisinin eğitimci gözüyle, arkadaşlarım meslekleri gözüyle bakarak gece gündüz çalışarak proje geliştirdiklerinden bahseden Öçalan projelerin detaylarını  daha sonra basın mensuplarına mail atacağını belirterek kısaca bahsetti.

         İyi Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasar konuşmasına Özgür Öçalan’a çıktığı yolda başarılar dileyerek başladı. Hasar “ Genel Başkanımız Meral Akşener Türk Milletine bir çağrıda bulunarak üçüncü bir yol açarak, milletimizi dar boğazdan kurtarmak için hür ve müstakil kararlar alarak üçüncü bir yol çağrısı yapmıştır. Bu çağrıdan sonra beraber yol yürüdüğümüz ittifak ortaklarımızdan ciddi bir şekilde taciz ve baskılara maruz kaldık. Ama gördük ki Anadolu’da halkımız bu kararımıza oluk oluk destek veriyor. 31 Mart akşamı neler başardığımızı herkes görecek” dedi.

Ümit ŞENER

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaan Gökvatan İle BuluştuÖnceki Haber

Kaan Gökvatan İle Buluştu

Deva Çekmeköy Adayı İbrahim Subaşı Basın İle BuluştuSonraki Haber

Deva Çekmeköy Adayı İbrahim Subaşı Basın...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar