sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Gazeteciler Armutlu'yu Gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteciler Armutlu'yu Gezdi
Abone ol
Armutlu Müteahhitler Derneği Üyesi İşadamı Sedat Erdem’in davetlisi olarak Armutlu’ya giden İstanbul Basınından gazeteciler ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Armutlu Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Sedat Erdem’in daveti üzerine İki günlüğüne Yalova’nın Armutlu ilçesine giden basın mensupları ilçede hem dinlenme, hem de bir dizi ziyaretlerde bulunma fırsatı buldu.

            Armutlu Müteahhitler Derneği (ARMÜDER) Başkanı  Köksal Fettahoğlu ve dernek yönetim kurulu üyelerinin kendileri için düzenlediği ve Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ve Armutlu İlçe Emniyet Müdürü Erhan Özaslan’ın da katılım sağladığı akşam yemeği programında Armutlu’yu idari amirlerden dinleyip tanıma imkanı buldu.

          Armutlu Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Sedat Erdem yemekte yaptığı selamlama konuşmasında davetini kırmayarak Armutlu’ya gelen basın mensuplarına teşekkür ederek “ Armutlu çok sevdiğimiz bir ilçe buranın gelişmesi ve tanınması bizim için önemli, Armutlu şuan hak ettiği değeri görmüyor. Buranın tanıtılması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Armutlu’ya ne katkı sağlayabilirsek bu bizim için çok değerli, basın mensupları arkadaşlarıma bize sundukları destek için şimdiden tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

        Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ise “Armutluyu çok seven bir Armutlu’lu olarak buranın gelişmesi, yatırım alması, kalkınması, insanının mutlu olması benim için çok önemli, finansman konusunda sıkıntı yaşıyor muyuz? Yaşıyoruz. Daha çok yatırırım yapabilmeyi çok istiyorum ama bütçemizde sınırlı, Armutlu da yaşayan kışın 30 Bin kişi, yazın ise bu rakam 200 Binlere kadar çıkıyor. Ama burada kayıtlı kişi sayısı 7 Binlerde bu böyle olunca yeterli maddi desteği alamıyoruz. Burada yaşayan kişilerin ikametlerini buraya almaları konusu bu konuda çok önemli, Yeşilliği, denizi, kaplıca suyu, İstanbul’a yakınlığı ile güzel bir tatil beldesi, sağlık turizmi açısından da önemli bir yer olabilir. Burada 5 Yıldızlı bir kaplıca oteli yapmak isteyen yatırımcılara kapımız her zaman açık ve elimizden gelen desteği vermeye de hazırız. Buraya denizden ulaşımımız çok rahat, Yalova tarafından kara ulaşımımız açısından tünel ve çift şeritli yol konusunda destek sözü almıştık tünelin biri açıldı 3 tünelin yapımı uzun zamandır yapılmadı. İnşallah yakında çözüme kavuşulur” dedi. 

        Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın da yaptığı konuşmada, Armutlu’ya  yaklaşık 1 ay önce atandığını, burayı çok sevdiğini belirterek “ Artık kendimi bir Armutlu’lu olarak görüyorum diyebilirim, güzel ilçemizin daha çok gelişmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

        Basın mensupları ilçede özel sektör yatırımlarını, Armutlu Kaplıca suyunun çıkış noktasını, eski kaplıca oteli bölgesini, görme fırsatı bularak çeşitli bilgiler aldılar. Armutlu çevre gezileri de yapan gazeteciler, Armutlu Belediyesine giderek belediye başkanı Mustafa Tokat’ı ve Armutlu Kaymakamlığına giderek de Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın’a makam ziyaretlerinde bulunarak ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Haber: Ümit ŞENER

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy'de Formulaz Yarışı Heyecanı VardıÖnceki Haber

Çekmeköy'de Formulaz Yarışı Heyecanı Var...

Her Zaman Kosava’nın YanındayızSonraki Haber

Her Zaman Kosava’nın Yanındayız

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar