sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

DEVA Partisi Ümraniye’de CEM Evleri’ni Ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi Ümraniye’de CEM Evleri’ni Ziyaret etti
Abone ol
DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve yönetim kurulunu ağırladı. Cemevlerine yönelik düzenlenen organizasyonda partililer, Kazım Karabekir Cem evi ve Ümraniye Cem Evi’ni ziyaret etti.

              DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, DEVA Partisi İstanbul il yöneticileri, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve yönetim kurulu ile birlikte ilk olarak İlçe Başkanlığında yaptıkları toplantı ile programa başladı. Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar ve Ümraniye teşkilatı siyaset ve çalışmalar üzerine sohbet etti.

             Daha sonra DEVA Partililer, Kazım Karabekir Cem Evi’ni ziyaret etti. Cemevi Başkanı Erdal Ahi ve yönetim kurulu ile bir araya gelen partililer birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Cem evi Başkanı Ahi “Alevi yurttaşlar olarak eşit yurttaş olmak, cem evlerinin ibadethane olması  ve diyanette temsil gibi çok ta zor olmayan şeyler istiyoruz. Çok ta imkânsız isteklerimiz yok deyince DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar DEVA Partisi tüzüğünde bu taleplerin çözülmesi yönünde maddelerin olduğunu ve çözmek için çalışacaklarının sözünü verdi. Aynı an da CEM Vakfı Yön. Kur üyesi olan Avşar Karabekir Cem evinden ayrılırken Canları DEVA Partisine destek olmaya davet etti.

          DEVA heyeti daha sonra Anadolu Bilim Kültür ve Cem evi Vakfı Ümraniye Cem Evi’nin Muharrem iftarına katıldı.

CEM EVLERİ nin kapısı herkese açıktır. Hiçbir partinin tekelinde değildir.

           Ümraniye Cem evi Başkanı Aziz Özer ve yönetim kurulunun misafiri olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra cem evi yönetimiyle sohbet etti. Alevilerin sorunları ve Cem evlerinin statüsünün tartışıldığı sohbette dayanışma mesajı verildi. CHP Eski Ümraniye İlçe Başkanı Mehmet Yeşilyurt’un da katıldığı iftar sonrasında cem evi toplantı salonunda heyet olarak bir araya gelindi.

Başkan KELEŞ “ Alevisi Sünnisi hepimiz birbirimizin teminatı olacağız.

              DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Keleş programın sonunda yaptığı konuşmada, parti olarak Cem evlerine yapılan saldırıları kınadıklarını ifade etti. Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen Keleş, her zaman cem evleri ve Alevi yurttaşlarla dayanışma içerisinde olacaklarını kaydetti. Keleş programlarına katılan genel başkan yardımcıları Avşar, il başkanları Dr. Erol ve yönetimine de teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniye Sanayi Sitesi Esnafı Sorunlarına Çare ArıyorlarÖnceki Haber

Ümraniye Sanayi Sitesi Esnafı Sorunların...

Eş Zamanlı Huzurlu Sokaklar Uygulaması YapıldıSonraki Haber

Eş Zamanlı Huzurlu Sokaklar Uygulaması Y...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar