sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çetin Çapan Basınla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çetin Çapan Basınla Bir Araya Geldi
Abone ol
CHP Çekmeköy’ün Belediye Başkanlığı için güçlü aday adayı Çetin Çapan Basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

               31 Mart 2024 yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Çekmeköy’de Belediye Başkan Aday Adayı olan ve aday adayları arasında güçlü ve halk arasında oldukça ses getiren bir konuma erişen Çetin Çapan ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

              Süslü Bahçe Cafe & Restoranda gerçekleşen programda, Çetin Çapan basın mensuplarının sorularını içten ve samimiyetle cevap verdi. CHP örgütünün gücünü her daim hissettiğini ve bu güçle Çekmeköy’den aldığı davetle aday adayı olduğunu belirten Çetin Çapan farklı ve halkı kapsayan bir anlayış ve STK’ların da içinde olduğu bir katılımla en iyi şekilde Çekmeköy’ü yönetmeye hazır olduklarını belirtti.

             Çetin Çapan Çekmeköy’de CHP tabanına çok önem verdiğine ve onların aday seçiminde kararlarına güvendiğini belirterek parti içinde yapılacak bir oylamada en yüksek oyu alacağına inandığını söyledi.

           Çapan belediye başkanı olduğunda Çekmeköy’de yapacakları arasında çalışan anneleri düşünerek kreş yapacaklarını, sosyal tesis anlamında emeklilerin sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri yerler yapacaklarını, kültürel faaliyetlerin artacağını, imar ile ilgili sorunları çözeceklerini, insanların güvenle ve huzurla gezebilecekleri sokaklara kavuşacağını, belediyelerde halktan rüşvet isteyen personel olduğunda işine derhal son vereceklerini, başkan yardımcıları ve müdürlerin liyakatli kişilerden oluşacağını, sosyal tesis vb ihaleleri inceleyeceklerini ve halkın yararını gözetmeyen ihalelerin iptal edilmesini sağlayacaklarını, halkın sosyal tesisierden daha uygun fiyatlarla faydalanmasını sağlamaya çalışacaklarını, Kent Konseyi projesini daha geliştirerek gerçekten etkin olmasını sağlayacaklarını … söyledi.

         Çetin Çapan CHP’den adaylığının kesinleşmesi sonrasında daha detaylı olarak projelerini açıklayacağına vurgu yaparak Çekmeköy’e nasıl iyi bir başkan olacağımı halk o zaman daha iyi görecek ve anlayacak dedi.

Ümit ŞENER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Celal Erdoğan Spor Tesisleri Hizmete AçıldıÖnceki Haber

Celal Erdoğan Spor Tesisleri Hizmete Açı...

1.Komando Tugayı 7 Yıl Sonra Yuvasına DöndüSonraki Haber

1.Komando Tugayı 7 Yıl Sonra Yuvasına Dö...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar