sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy’de Onbinlerce Genç Konserlerle Coştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’de Onbinlerce Genç Konserlerle Coştu
Abone ol
İstanbul’un en genç ilçesinde onbinlerce genç sınav maratonu ve okul seçme yorgunluğunu Çekmeköy gençlik konserleri ile attı… Çekmeköy belediyesi gençler için ünlü sanatçılar Sinan Akçıl, Göksel, Sefo ve Motive konserleri düzenledi.

            Yaz aylarında YKS sınavı stresi yaşayan sonrasında kazandıkları üniversitelere yerleşen gençler ve liseye başlayan gençlerin eğitim öğretim dönemi öncesinde motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için düzenlenen açık hava konserlerine binlerce genç ve aileleri katıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen konserlere; pop müziğin sevilen isimleri Sinan Akçıl ve Göksel, hayran kitlesinin büyük çoğunluğu gençlerin oluşturduğu Rapciler Sefo ve Motive katıldı.

Osmanlıda bizim Mustafa Kemal Atatürk’te !

             Çekmeköylü gençler adına sanatçılara çiçek takdim eden Başkan Ahmet Poyraz,  Çekmeköylü gençlere seslendiği konuşmasında “ Birileri zannediyorki sadece kendileri konser veriyor. Ama Çekmeköydeki konserin bir farkı var. Biz diyoruz ki; Osmanlıda bizim Mustafa Kemal Atatürk’te bizim. İşte farkımız bu. Sefo’da bizim Tarkan’da bizim. Biz bu ülkede yaşayan Lazıyla, Kürdüyle, Çerkeziyle, Alevisi, Sunnisiyle hep beraber kardeşiz. Büyük bir Türkiyeyiz. Bizim farkımız bu. “ dedi.

          Ünlü sanatçı Sinan Akçıl; “ Stres atmak için birebir doğru konserler. Çekmeköy halkı bugün enerjisini atacak inşallah. Çok sevdiğim bir ilçe Çekmeköy ve çok büyük bir başkanları var. İnanın bana bence çok doğru yerdeler ve Çekmeköy  benim İstanbul’da en sevdiği ilçelerin başında geliyor diyebilirim, “dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özgür Bursalı: Kılıçdaroğlu Yine PKK Ve FETÖ İttifakını AçıkladıÖnceki Haber

Özgür Bursalı: Kılıçdaroğlu Yine PKK Ve...

Ulugazi Yağlı Güreşleri’nde Altın Kemer Yine Hüseyin Gümüşalan’ınSonraki Haber

Ulugazi Yağlı Güreşleri’nde Altın Kemer...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar