sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çalışanlarımız Ve Emeklilerimiz İçin Yeni Adımlar Atıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çalışanlarımız Ve Emeklilerimiz İçin Yeni Adımlar Atıyoruz
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray mitinginde yaptığı konuşmada, “Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de can yakan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığıyla boğuşuyoruz. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin alım güçlerindeki düşüşü telafi etmek için sürekli yeni adımlar atıyoruz” dedi.

                    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından 15 Temmuz Millî İrade Meydanı’nda düzenlenen Aksaray mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

                  Konuşmasında, millete ve Aksaray’a mahcup olmamak için 21 yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, pek çok alanda gayet olumlu neticeler aldıklarını kaydederek,  “Büyümede, millî gelirde, ihracatta, savunma sanayinde, diplomaside tarihimizin en iyi seviyelerini gördük” dedi.

                  Her dönemde olduğu gibi, bu süreçte de pek çok engelle, pek çok sıkıntıyla karşılaştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölgemizde yaşanan krizlerin, savaşların, gerilimlerin ülkemize olumsuz etkilerini göğüslüyoruz. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de can yakan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığıyla boğuşuyoruz. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin alım güçlerindeki düşüşü telafi etmek için sürekli yeni adımlar atıyoruz. Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin lira ödeme yaptık. Yılbaşında emeklilerimizin ve çalışanlarımızın maaşlarını yüzde 50 oranında artırdık. Emeklilerimizin ikramiyelerinde de aynı şekilde yüzde 50 artışa gittik. Son olarak, banka promosyon ödemelerini 8 ilâ 12 bin lira arasına yükselttik.”

               “İnşallah yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başlamasıyla elimiz biraz daha rahatlayacak” sözleriyle konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek enflasyon ortamında ne verirlerse versinler, dipsiz kuyu misali kaybolup gittiğini belirtti.

“GEÇİCİ SIKINTILARI ASIRLIK HEDEFLERİN ÖNÜNE KOYARAK, MİLLETİMİZLE ARAMIZI AÇABİLECEKLERİNİ SANIYORLAR”

              Önce enflasyonun kontrol altına almaları gerektiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Allah’ın izniyle bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Hep birlikle biraz daha sabredeceğiz” ifadelerini kullandı.

              Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Ülkemizin gücünden ve potansiyelinden rahatsız olan çevreler, muhalefeti de kullanarak, milletimizi karamsarlık bataklığına sürüklemek istiyor. Amaçları, Türkiye’yi mevcut kazanımlarından da edecekleri bir güvensizlik ve istikrarsızlık iklimine sokmaktır. Gelip geçici sıkıntıları asırlık hedeflerin önüne koyarak, milletimizle aramızı açabileceklerini sanıyorlar. Biz bu senaryoyu defalarca gördük. Vesayetin türlü tuzaklarıyla uğraşırken gördük. FETÖ’den PKK’ya terör örgütlerinin saldırılarına karşı koyarken gördük. Emperyalistlerin ülkemize yönelik kuşatmalarını kırarken gördük. Bu oyunu hep birlikte bozacağız.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yapılacak Yeni Metro Hattı Çekmeköy’den GeçecekÖnceki Haber

Yapılacak Yeni Metro Hattı Çekmeköy’den...

Reklama Ayırdığı Bütçe, Depreme Ayırdığı Bütçenin 2 KatıSonraki Haber

Reklama Ayırdığı Bütçe, Depreme Ayırdığı...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar