sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Bozcaada’nın konut sorununu çözeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozcaada’nın konut sorununu çözeceğiz
Abone ol
AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak ve AK Parti Bozcaada Teşkilatı’nın Çanakkale Truva Oteli’nde düzenlediği “Gönül Kahvaltısı” programına katıldılar.

Türkiye’ye, Çanakkale’ye, Bozcaada’ya sevdalı olduklarının altını çizen İskenderoğlu; kendisini Bozcaada ailesinin bir ferdi olarak hissettiğini ve bundan da onur ve mutluluk duyduğunu, Bozcaada ve Çanakkale’nin hizmetkârı olduklarını söyledi. İskenderoğlu; “Bu güzel ve doğa harikası Ada’nın kesinlikle bir konut sorunu var. Ada’ya hizmet edecek bir kamu görevlisi göndermeye kalksak bize şunu söylüyorlar: “Ekonomik olarak konut sorunundan dolayı zor durumda kalıyoruz.” O yüzden buraya daha çok konut, daha çok kamu lojmanları yapmaya çalışırız. Ancak Ada’nın doğal ve çevre görünümünü bozmadan, Ada’yı olumsuz etkilemeden aynen Çeşme’de olduğu gibi Ada’nın doğal ve tabii siluetine, Ada mimarisine uygun konutlar yapacağımızın Bülent Başkanımızla sözünü veriyoruz. Ada’ya yakışır şekilde konutlar inşa ederek Bozcaada’nın konut sorununu çözeceğiz. Siyaset bir dertlenme işi. Siyaset bir sevda işi. Başkanımızın dertlendiği liman sorununun çözümüyle ilgili süreci başkanımız başlattı, bitirmek inşallah Erdoğan Başkanımıza; hizmet etmek de bizlere nasip olacak. Biz bu projenin desteğinde ve arkasındayız. Ada’da ÇOMÜ’nün bir birimi konusunu çok önemsiyoruz. Ada’ya canlılık katacaktır. Erdoğan Başkanımızdan bir söz aldık. Hanımefendiler için halk eğitim kurslarını yaz ve kış devam ettireceğiz. Her ay bir kadınlar programı ve eğlencesi. Başkanımız söz verdi. Başkanımızın sosyal belediyecilik anlamında yaptığı her projenin biz arkasında ve desteğindeyiz.

Ada’nın ve halkın yararına,  hayvanların ve tüm canlıların yararına ne varsa hepsinin arkasındayız. Ancak her konuda birlikte karar vereceğiz. Bu doğa harikası Adamız; burada yaşayanlarla, sizlerle birlikte yönetilmeyi hak ediyor. Diyeceğiz ki, bunu yapalım mı? İnsanımıza soracağız. Belki mini referandum yapacağız. Biz Ada’nın Çavuş üzümünün, bağcılığının bitmesini istemiyoruz. Biz bu Ada’nın güzelliğinin bitmesini istemiyoruz. Ada, klasik anlamda kentleşen hengâme içerinde olan bir yer olmasın. Orası bizim sevdamız, Bozcaada’mız olmaya devam etsin istiyoruz. O yüzden Erdoğan kardeşimizin gönülden hazırladığı bütün projelerin arkasındayız. Ada’da çok kıymetli ilçe başkanımıza, İlçe gençlik kolları ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza, teşkilatımıza çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Ada’nın geleceği için destek istiyoruz “Erdoğan Başkanımızın arkasında ancak bu kadar durulabilir. Ancak bu kadar adanabilinirdi. Mesele memleket meselesi; mesele gönül belediyeciliği meselesi ise bu bizim işimiz. 1994’ten önce İstanbul Belediyesi’nde, suların akmadığı, insanlarımızın patlayan çöp dağlarının altında kaldığı bir çamur, çöp ve çukur siyaseti vardı” diyen İskenderoğlu; “Bunları aşağı yukarı çoğumuz biliriz. 1994’te peki noldu? İstanbul’da Belediye Başkanı değişti, bir şey değişti, Türkiye’de her şey değişti… İstanbul’a Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gönül belediyeciliği geldi. 1994 ‘ten sonra artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı zihniyet devrimi başladı. Bir doktorun düşünemediği bir konuyu bir avukat düşünemiyorsa Erdoğan Başkanımız düşünüyorsa Erdoğan Başkanımız buranın derdiyle dertleniyor demektir.  Devletimiz, hükümetimiz; Ada’ya hastane yapmaya da bir başka doktor ve sağlık çalışanı da göndermeye muktedirdir. Bunu yapacaktır. İnşallah Ada’yı bir Ada daha yapacağız. Ada, Türkiye’nin gözdesi olacak. Türkiye’nin geleceği, çocuklarımızın geleceği, Ada’nın geleceği için Erdoğan Başkanımızın buraya hizmet edebilmesi için sizlerden destek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Çanakkale Hedef Gazetesi

Çanakkale Hedef Gazetesi
 

Kaynak:Mynet

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Qualcomm Apple'a açtığı patent davasını kazandıÖnceki Haber

Qualcomm Apple'a açtığı patent davasını...

Fuat Oktay: Bütün dünyayı ayağa kalkmaya davet ediyoruzSonraki Haber

Fuat Oktay: Bütün dünyayı ayağa kalkmaya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar