sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy Sosyal Tesislerinde Yeni Dönem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy Sosyal Tesislerinde Yeni Dönem
Abone ol
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez sosyal tesislerde yeni dönemin ilk adımını attı. Çamlık Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Cemal Güngör Parkı içinde bulunan Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri, Av. Sıddık Eraslan Sosyal ve Spor Tesisi içerisinde bulunan Çekmeköy Kahvecisi ve Seyir Tepesi Çamlık Sosyal Tesisleri yeni dönemde indirimli fiyatlarla hizmet verecek.
cüneyt ılgın kurban

                 Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, hayatın her alanına dokunan sosyal projelerinin yanına yenilerini eklemeye devam ediyor. Başkan Çerkez 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ve sonrasında Çekmeköylü vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda sosyal tesislerin fiyat politikasında ilk değişikliklere imza attı.  Çamlık Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Cemal Güngör Parkı içinde bulunan Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri,   Av. Sıddık Eraslan Sosyal ve Spor Tesisi içerisinde bulunan Çekmeköy Kahvecisi ve Seyir Tepesi Çamlık Sosyal Tesislerinde çay fiyatı 5 TL, su fiyatı 5 TL ve kahve fiyatı da 14 TL olarak belirlendi. Ayrıca, Çekmeköy Belediyesi bünyesindeki bütün sosyal tesislerinde beş adet gençlik menü tarifesi de hayata geçirildi.

                  Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez “ Seçim çalışmaları sırasında da söylemiştim. Bir metrekare yeşil alanı, benzin istasyonlarına, ranta peşkeş çekmeyeceğim demiştim. Komşularımızın hayatlarını kolaylaştıracak projeler geliştireceğim. Bugünden itibaren Güngören Sosyal Tesislerimiz hariç tüm sosyal tesislerimizde indirim kararı aldık.  Bu kapsamda sosyal tesislerimizde çay ve su fiyatlarını 5 lira, kahve fiyatını da 14 lira olarak belirledik. Ayrıca yemek için de tesislerimizde 5 farklı gençlik menüsünü uygun fiyatlara sizlere sunacağız, “dedi.

                Çekmeköy Belediyesi Yeditepe AŞ Genel Müdürü Harun Şerefoğlu; “ Başkanımızın talimatıyla sosyal tesislerimizle alakalı bir fiyatlandırma çalışması yaptık. Başkanımız; halkımızın yararına ve halkımızın çok rahat fiyatlarla yiyip içebileceği, kullanabileceği sosyal tesis işletme sistemi kurulması yönünde bizleri yönlendirdi. Bugün bu doğrultuda sosyal tesislerimizdeki fiyatlar çok uygun hale getirildi. Gençlerimiz içinde çeşitli menüler hazırladık. Bu menülerimizde de yine indirimli fiyatlar yaptık“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çerkez Kreş İçin İmzaları AttıÖnceki Haber

Başkan Çerkez Kreş İçin İmzaları Attı

Orhan Çerkez Muhtarları DinlediSonraki Haber

Orhan Çerkez Muhtarları Dinledi

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar