sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Orhan Çerkez Muhtarları Dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orhan Çerkez Muhtarları Dinledi
Abone ol
İlçedeki 21 Mahallede halk buluşmalarının startını geçtiğimiz haftalarda veren Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, bu ziyaretlerine belirlenen program uyarak ilerlerken mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına çözüm üretmek için mahalle muhtarlarıyla da buluştu.
cüneyt ılgın kurban

                 Geçtiğimiz haftalarda Mahalle Buluşmalarına başlayan ve bu kapsamda Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar sakinleriyle buluşan Başkan Çerkez, 21 Mahalle muhtarıyla Güngören Sosyal ve Spor Tesislerinde düzenlenen programda buluştu.  Toplantıya muhtarların yanı sıra İETT Yolcu Hizmetleri ve İletişim Dairesi Başkanı Müfit Yetkin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çekmeköy Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü de katıldı. Programda mahalle muhtarları mahallelerinde bulunan sorunları ve vatandaşlardan aldıkları talepleri Başkan Çerkez’e aktardı. Başkan Çerkez tüm talepleri tek tek not alarak çözüm yolları üzerine projeler üretilmesi için birim müdürlerine iletti.

                  Programda mahalle muhtarları mahallelerinde bulunan sorunları ve vatandaşlardan aldıkları talepleri Başkan Çerkez’e aktardı. Başkan Çerkez tüm talepleri tek tek not alarak çözüm yolları üzerine projeler üretilmesi için birim müdürlerine iletti.

Yerinde Ve Hızlı Çözümler Üreteceğiz

                Mahalle muhtarlarına seslenen Başkan Çerkez “ Halkımızın takdiriyle başkanlık görevine seçildik. Göreve geldiğimiz andan itibaren hizmet ve çözüm odaklı siyaset zamanı başladı. Taleplerinizi yerinde ve hızlı şekilde çözeceğiz. Bugün bu doğrultuda problemlerinizi sıkıntılarınızı dinlemek için İETT yetkilimizde aramızda. Yerinde çözüm bütün Çekmeköy halkının hakkıdır biz bu hakkı onlara teslim edeceğiz. Ekibimizi kurduk hizmete hazırız, biz halka gidiyoruz yerinde çözümler üretiyoruz. “ dedi.

Hizmeti Tüm Mahallelerimize Yayacağız

                 Gelen taleplere de değinen Başkan Çerkez “ Okul yerleri ile alakalı belediye olarak biz  veriyoruz. Eğitimle ilgili çalışmalarımız hız kesmeyecek. Sokakhayvanları ile alakalı koruma kanun var.Bi de bu kanunlardan yola çıkarak halkımızı da sokaktaki canlarımızı da  mağdur etmeden çözümler üreteceğiz. Bu konuyla ilgili  daha hassas davranmamız gerekiyor. Sağlık Ocakları, parklardaki düzenleme, parkların daha efektif hale getirilmesi, mezarlık talepleri, bilgi evleri ve  kreşler gibi problemleri de çözüme kavuşturup halkımızla kucaklaşacağız. Hizmeti tüm mahallelerimize yayacağız,” dedi.

               Yeni dönemde muhtarlarla yapılan ilk toplantı olma özelliği taşıyan program, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy Sosyal Tesislerinde Yeni DönemÖnceki Haber

Çekmeköy Sosyal Tesislerinde Yeni Dönem

Çekmeköy’de Mezuniyet Törenleri BaşladıSonraki Haber

Çekmeköy’de Mezuniyet Törenleri Başladı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar