sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Yeniden Refah Partisi’nin Fetih Kutlaması Takdir Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi’nin Fetih Kutlaması Takdir Aldı
Abone ol
İstanbul’un Fethinin 569. Yılını Doğa Park Önünde Kuran’la ve dualarla kutlayan Yeniden Refah Partisi vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

           Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul’un Fethinin 569. Yılı kutlamalarına Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi’de katılım sağladı. Çekmeköy Doğa Park önünde düzenlenen kutlama Kuran tilaveti ve dualarla gerçekleşti. Kutlamada günün anlamına uygun mehteran ve sema gösterileri de icra edildi.

           Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız yaptığı konuşmada aslında Çekmeköy teşkilatı olarak aynı gün Sultanbeyli ilçe başkanlığının düzenledikleri kutlamalara katılma kararı aldıklarını fakat bir parti tarafından Madenler Meydanı’nda fethin manevi ruhuna aykırı başka alternatif bir kutlama programı tertip edildiğini duyduklarında derhal bu programı aynı saatte tertip edilmesinin uygun olduğuna karar verdiklerini ve haklatan gördükleri teveccüh ile ne kadar isabetli bir karar aldıklarını söyledi.

          Ayyıldız” İstanbul’un Fethinin 569. Yılını İl Başkanımız Hüseyin Terzi’nin katılımıyla Çekmeköy’lü hemşehrilerimizle kol kola, gönül gönüle, Kuran’la ve dualarla kutladık. Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki; Çekmeköy’de Yeniden Refah’ın inançlı kadroları var. Bu müstesna Fethi gerçekleştiren, Peygamber övgüsüne mazhar olmuş Şanlı ordunun Serdar’ı büyük kumandan Sultan Fatih ve O’nun güzel askerlerinin Aziz ruhlarının incinmesine asla razı olamazdık. Fethin manevi ruhuna aykırı başka alternatif bir kutlama programı tertip edildiğinin haberini alınınca derhal bu programın aynı saatte tertip edilmesi uygun görüldü.

           Böylece binlerce Çekmeköy’lünün İstanbul’un Fethini olması gerektiği şekliyle kutlamasına vesile olundu. Maksadımız böylece hasıl oldu elhamdulillah… Bu vesileyle bir kez daha;

          Doğu Roma İmparatorluğunu yıkıp; Ortaçağı kapatarak yeni bir çağ açan İstanbul’un Fatih’i Sultanımız ve Onun kutlu askerine Cenab-ı Allah’tan Rahmetler diliyor; Fetih programımıza büyük ilgi gösteren Çekmeköy ailemize şükranlarımı sunuyorum.

          Rabbimiz Yeni hedefimiz olan Kudüs’ün Fethine bizleri kavuştursun inşallah” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ünlüler Bilardo’da Kozlarını PaylaşıyorÖnceki Haber

Ünlüler Bilardo’da Kozlarını Paylaşıyor

BBP Çekmeköy Basın İle Bir Araya GeldiSonraki Haber

BBP Çekmeköy Basın İle Bir Araya Geldi

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar