sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Veli Arslan “Sancaktepe’yi Türkiye Yüzyılı Şehri Yapmak İçin Hazırız ve Kararlıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Veli Arslan “Sancaktepe’yi Türkiye Yüzyılı Şehri Yapmak İçin Hazırız ve Kararlıyız”
Abone ol
Sancaktepe Belediye Başkanlığı için aday adayı olan İşadamı Veli Arslan bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

            Sancaktepe’de 7 katlı Veli Arslan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya gelen Veli Arslan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkan aday adayı olarak Ak Parti’den başvurusunu yapmıştı. Basın mensupları ile bir araya gelen Arslan, seçim çalışmaları ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

             2023 seçimlerinde Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı olarak da yoğun bir tempoda çalışan Veli Arslan seçim döneminde de Sancaktepe’yi karış karış gezdiğini belirterek bu yüzden sahadan hiç uzaklaşmadığını SKM merkezinin de yaklaşık 10 aydır açık olduğunu ve misafirlerini burada ağırlamaya devam ettiğini söyledi. Sancaktepe Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için yola çıktığını aday olarak seçildiğinde Sancaktepe ile ilgili bütün projelerini düzenleyeceği lansman gecesinde basına ve vatandaşlara açıklayacağını belirtti.

           Sancaktepe’de yaşadığını ve işyeri olduğunu personelinin yaklaşık yüzde Yetmişinin Sancaktepe’de yaşadığını özellikle vurgulayan Arslan, akraba ve yakın çevresinin yüzde doksanının da burada yaşadığını, bölgede 25.060 kayıtlı Tokatlı hemşerisi seçmenin bulunduğunu kendisinin de Tokat STK’ların da görev aldığından ilişkilerinin son derece yakın olduğunu söyledi.

           Genel merkezimizin ve sayın Cumhurbaşkanımızın aday olarak Sancaktepe’de kimi uygun görür ise, kim daha fazla oy alacaksa onun arkasında Sancaktepe için asker olmaya hazırız. Diyen Veli Arslan zaman kavramının olmadığını, çok çalıştığını ve Allah nasip ederde belediye başkanı olduğunda asla oturan bir başkan değil, sürekli çalışan bir başkan olacağını söyledi.

Ümit ŞENER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kimsenin Ne Malında Ne Mülkünde Gözümüz YokÖnceki Haber

Kimsenin Ne Malında Ne Mülkünde Gözümüz...

Celal Erdoğan Spor Tesisleri Hizmete AçıldıSonraki Haber

Celal Erdoğan Spor Tesisleri Hizmete Açı...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar