sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Ümit Özdağ’dan Meral Akşener’e Tokat Gibi Cevap

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümit Özdağ’dan Meral Akşener’e Tokat Gibi Cevap
Abone ol
Bugün gerçekleşen İYİ Parti Meclis Grup Toplantısında Zafer Partisi’ne saldıran Meral Akşener’e, Zafer Partisi liderinden videolu cevap geldi.

              İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Meclis Grup Toplantısında yaptığı konuşmada Zafer Partisi’ne saldırdı. Akşener, Zafer Partisi’ni Ortaçağ kafasında, sığınmacı düşmanı, kirli bir zihniyet olarak değerlendirdi.

           Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan yanıt çok geçmeden geldi. Video ile cevap veren Özdağ, Akşener’e “Orta Çağ kafasına sahip olanlar FETÖ gibi terör örgütleriyle utanmadanTürk milliyetçilerine karşı iş birliği yapabilenlerdir. Ve vicdansız olanlar onlarca Türk genci Türkiye'de sokaklarda Suriyeli çeteler tarafından öldürülürken bir tanesinin annesine telefon edip başın sağ olsun diyemeyen Meral Akşener gibi siyasetçilerdir.” dedi.

Devlet Yönetimini Atatürk’ten Öğrendik, Siz Kimden Öğrendiniz?

            Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Suriyelilere ilişkin politikalarına değinerek Akşener’e manidar bir soru yöneltti. Özdağ,” Zafer Partisi olarak öldürülen çocuklarımızın yanında olduk. Ve onları öldüren Suriyelilere karşı da en sert dili kullandık. Ama Suriyelilerin Suriye'ye, Türkiye'nin dostları olarak dönmesi gerektiğinin de her vesileyle altını çizdik ve Türkiye'nin önüne İYİ Parti'nin ve diğer Sarı Muhalefet Partilerinin yapamadığı ve AKP'nin de tam tersini yaptığı bir projeyi koyduk. Neydi bu proje? Anadolu Kalesi projesi. Hepsi bir sene içerisinde ülkelerine dönecek. Devletler hukukuna göre Türk milli hukukuna göre ve insani şartlar altında.Devlet yönetimi nedir biliriz. Atatürk'ten öğrendik. Ya siz kimden öğrendiniz?”dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekin Uzunlar Üsküdar’da Karadeniz Rüzgârı EstirdiÖnceki Haber

Ekin Uzunlar Üsküdar’da Karadeniz Rüzgâr...

Çekmeköy’e Altı Yeni Okul YapılacakSonraki Haber

Çekmeköy’e Altı Yeni Okul Yapılacak

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar