sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

TGB ABD Büyükelçiliği Önünde Eylem Yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TGB ABD Büyükelçiliği Önünde Eylem Yapacak
Abone ol

‘ABD Memurlarını Sahibine İade Edeceğiz’

          Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Kılıçdaroğlu’nun Türk askerini ve ordusunu hedef alan sözleri sonrasında harekete geçti. Türk ordusuna düşmanlığın ABD’ye askerlik olduğunu belirten TGB, ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapacak.

         TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin’in yapacağı açıklama ile Türk gençliğinin Mehmetçiğin yanında olduğunu göstereceklerini söyleyen TGB’li gençler, ABD memurlarını sahibine iade edeceğiz diyerek Kılıçdaroğlu’nu işaret ettiler.

ABD Tehditlerine Cevabımızı Vereceğiz

             TGB Genel Başkanı Kayahan Çetin, yapacakları basın açıklamasını Ulusal Kanal ekranlarından duyurdu. ABD’nin tehditlerine karşı Türk gençliğinin yanıtını vereceklerini söyleyen Çetin, “Türkiye’ye karşı silahlı bir şiddet kullanma kararlılığında olan ve Türkiye’yi kaos ortamına sürükleyerek seçim sürecinin güvenliğini etkilemeye çalışacak bir ABD planıyla karşı karşıyayız. Biz de Türkiye Gençlik Birliği olarak 16 Ocak Pazartesi günü saat 13.30’da ABD Büyükelçiliği önünde aynı yerden düğmeye basılan ABD tehditlerine yanıtımızı vereceğiz.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Sözleri ABD’ye Hizmet Ediyor

             TGB Genel Sekreteri Samet Kunt, ABD’nin Türkiye’ye tehditler yönelttiğini hatırlatarak: “ABD, Türk ordusuna karşı düğmeye bastı. Rand Raporunda olmak üzere birçok defa Türkiye'yi bölmeyi hedeflediğini ilan etti.  Türkiye'ye Doğu Akdeniz'de ve Suriye'nin kuzeyinde geri adım attırmak için TSK'yı hedef alıyorlar. ABD'nin aparatları TSK'nın itibarsızlaştırılması için görev alıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun Mehmetçiğimize karşı olan iftira ve hareketleri bu temeldedir. Kılıçdaroğlu, HDP'li vekiller ve Şebnem Korur gibiler kendilerine verilen görevi yerine getiriyorlar. Bu sebeple herkesi 16 Ocak Pazartesi günü saat 13.30’da ABD Ankara Büyükelçiliği önündeki açıklamamıza davet ediyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurumlular Gazeteciler Günü’nü Cağ İle KutladıÖnceki Haber

Erzurumlular Gazeteciler Günü’nü Cağ İle...

Çekmeköy’de 190 Bin Gönül, 190 Bin Selam Çalışmaları Sürüyor.Sonraki Haber

Çekmeköy’de 190 Bin Gönül, 190 Bin Selam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar