sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Hastanesinde Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ve Yanık Ünitesi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Hastanesinde Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ve Yanık Ünitesi Açıldı
Abone ol
Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesine Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesi ve Yanık Ünitesi açıldı.

T.C. Sağlık Bakanlığı Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi yerleşkesinde Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesi ve yanık Ünitesi açılışını Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kamu Hastaneler Başkanlığı İkinci Başkanı Prof. Dr. Kamil Özdil ve Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, yaptı.

            Pandemi ile mücadele kapsamında 45 günde yapımı tamamlanarak 29 Mayıs 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi pandemi sonrası sağlık alanında yeni atılımlara devam ediliyor. Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesi ve Yanık Ünitesi açılışında Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, “iki ünitemizden açılışında bizlere desteklerini esirgemeyen herkese ve iki birim sorunlularımıza ve ekiplerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

           Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesi ve Yanık Ünitesi açılışını gerçekleştiren Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, “Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesi ve Yanık Ünitesini hizmete aldık. 700 metrekare alanda 20 yatak kapasiteli olarak hizmete giren Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesinde 2 Tıbbi Onkoloji Polikliniği, 1 Diyetisyen, 1 Klinik Psikolog, 1 Manevi Destek Uzmanımız görev yapıyor. Kemoterapi ünitesinde hastalarımız Onkoloji Uzman Hekimi tarafından değerlendirildikten sonra Diyetisyen, Psikolog ve manevi destek uzmanları tarafından da değerlendirilerek bütüncül bir yaklaşımla tedavileri sağlanmaktadır”.

Başhekim Tanoğlu: Tam Kapasiteli Yanık Ünitesini Hizmete Aldık

            Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Yanık Ünitesini hizmete aldıklarını dile getiren Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, “ Yanık Ünitemizde 700 m2 alanda 10 yatak kapasitesinin yanında Yanık Ünitesinde ilave olarak hasta yıkama odası, 1 pansuman odası da bulunmaktadır. Kemoterapi ve Yanık ünitelerimizde her hasta için ayrılmış olan tedavi odaları tek kişilik olup içerisinde wc-banyo, televizyon, buzdolabı ve kişisel eşya dolabı, tıbbi gaz sistemi, hemşire çağrı zili bulunmaktadır. Hastalarımıza daha iyi hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İki ünitemizin açılışında desteklerini esirgemeyen ve hizmet verecek doktor, hemşire personellimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

          Koşumalar sonrası kurdele kesimi yapıldıktan sonra Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve açılışta bulunan heyet Tıbbi Onkoloji Kemoterapi Ünitesi ve Yanık Ünitesini gezerek Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu bilgi verdi.

Haber: Halit Soytürk

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zorlu Parkur Ve Soğuk Havada Kıyasıya MücadeleÖnceki Haber

Zorlu Parkur Ve Soğuk Havada Kıyasıya Mü...

Cudi Dağı Teröristlerden TemizlendiSonraki Haber

Cudi Dağı Teröristlerden Temizlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar