sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Şahmettin Yüksel Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahmettin Yüksel Aday Adaylığını Açıkladı
Abone ol
Çekmeköy’de Belediye Başkan Aday Adaylığı mücadelesinde beklenen oldu ve Şahmettin Yüksel Aday Adaylığını resmen ilan etti.

             Çekmeköy’de ilçe olduktan sonra Ak Parti İlçe Başkanlığı’nın Kurucu ilçe başkanı olan, ve disiplini ve başarılı çalışmaları ile partide büyük ses getiren ve daha sonra Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olan Şahmettin Yüksel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı olarak yarışa katıldığını Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan’a başvuru belgesini teslim ederek resmen ilan etmiş oldu.

           Şahmettin Yüksel yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sevgili Çekmeköy’lü Hemşerilerim, Dava Arkadaşlarım, Komşularım.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2001 yılında, milletimize hizmetkâr olma aşkıyla kurulan AK Parti’mizde 2002 yılında gençlik kollarında görev alarak aktif siyasete başladım.

Mensubu olmaktan onur duyduğum AK Parti'mizde gençlik kollarında başlayan siyasi hayatıma 2008 Yılı itibariyle AK Parti Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı olarak devam ettim. 6,5 yıl boyunca bu sorumluluğumu dava şuuruyla, samimiyet ve gayretle yerine getirdim.

2014 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. Bu görevime devam etmekteyim.

İlk günden itibaren, aldığımız her görevde, partide ve belediyedeki arkadaşlarımızla birlikte, Çekmeköy’ümüzü daha ileriye taşımak için çalıştık. Çekmeköy bizim için Türkiye sevdasıyla başladığımız hizmet hikâyesinin ilk sayfasıdır.

Bundan sonra yine aynı duygularla hem Çekmeköy hem İstanbul için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim.

Kıymetli Anneler, Kıymetli Babalar, Sevgili Gençler.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Çekmeköy’ümüzde hizmet bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak ve yılların tecrübesini yine Çekmeköy’ümüzün hizmetine sunmak gayesiyle, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım.

İnşallah bu başvurumuz hakkımızda hayırlı olur. Sizlerin dualarını beklerim. Çekmeköy’ümüze hizmet yolunda her daim gücüme güç katacak dilekleriniz, görüşleriniz, önerileriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kıymetli Çekmeköy’lüler.

Başından itibaren dualarıyla, eleştirileri veya tavsiyeleriyle bizlerin yanında olan siz Çekmeköylü hemşerilerime teşekkür ederim.

Yine bu vesileyle, bu kutlu mücadele, bizlere güvenen ve sorumluluk yükleyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekillerimize, eski il başkanlarımıza ve İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’ye, il yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Başkanım Ahmet Poyraz’a, belediye başkan yardımcılarımıza, belediye ailemize ve mesai arkadaşlarımıza, eski ilçe başkanıma, İlçe Başkanım ve yönetimine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve yönetimlerine, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımız ve yönetimlerine, AK Parti Çekmeköy aileme şükranlarımı sunuyorum.

Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Allah'a emanet olun.

Selam ve saygılarımla.

           

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Medyada Temizlik YapılıyorÖnceki Haber

Sosyal Medyada Temizlik Yapılıyor

Fatih Sırmacı Çekmeköy’de Aday Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Fatih Sırmacı Çekmeköy’de Aday Adaylığın...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar