sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

PERİNÇEK'TEN KILIÇDAROĞLU'NA: “ALMAN İSTİHBARATIYLA NE GÖRÜŞTÜNÜZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PERİNÇEK'TEN KILIÇDAROĞLU'NA: “ALMAN İSTİHBARATIYLA NE GÖRÜŞTÜNÜZ”
Abone ol
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 12 Nisan Salı günü Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında önemli açıklamalar yaptı

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel ve Ulusal Kanal Haber Müdürü Deniz Adalı'nın sorularını yanıtlayan Perinçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman istihbarat örgütü BND ile olan ilişkilerini gündeme getirdi.

“KILIÇDAROĞLI BND İLE GÖRÜŞMESİNİN HESABINI VERSİN”
 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masa bildirisini Almanya Büyükelçisine onaylattığı iddiaları üzerine Vatan Partisi lideri, Şehit Kâşif Kozinoğlu'nun el yazısı mektuplarındaki yazılanları gündeme getirdi.
 

Şehit Kâşif Kozinoğlu'nun öldürülmeden önce kendisine ilettiği mektuplarda Kılıçdaroğlu-BND ilişkisinin anlatıldığını hatırlatan Perinçek, Kılıçdaroğlu'na BND ile görüşmesini açıklama çağrısında bulundu. Perinçek, "Kılıçdaroğlu BND ile görüşmesinin hesabını versin. Ne görüştüler? Ne konuştular? Maksadı neydi?" sorularını yöneltti.

“KAŞİF KOZİNOĞLU EL YAZISIYLA YAZDI”

Perinçek söyle devam etti: “Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkan’ı olmadan Alman istihbarat örgütü BND ile görüşme yaptığını Kâşif Kozinoğlu bunu el yazısıyla yazdı. Buradan Kılıçdaroğlu’na da sesleniyorum: BND ile ne görüştünüz? Soruyorum. Bu da mı hekimlik hikâye. Bir parti başkanı akademisyenlerle görüşür, fikir adamlarıyla, siyaset adamlarıyla görüşür ama Alman istihbaratıyla neden görüşür, açıklasın. ABD'nin koltuklamasıyla, Deniz Baykal'a tertipleriyle, bir FETÖ kumpasıyla CHP Genel Başkanlık koltuğuna oturtuldu. Ama bir de Alman hükümeti varmış. Bütün televizyonlar Kılıçdaroğlu’nu propaganda ettiler. Daha Deniz Baykal’a tertip yapılmadan başladı parlatma kampanyası.”
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu altı partinin oluşturduğu bildirinin bir yabancı büyükelçi tarafından düzeltildiğini söylemesi üzerine Kılıçdaroğlu'na da 'açıkla' çağrısında bulunmuş ve Kılıçdaroğlu, 'Bu hekimlerin muhatap olacağı sorudur.' demişti.

Konuyu değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Bu hem siyasi terbiyeye yakışmıyor hem de burada ruh sağlığı gibi bir sorun yok. Bu soruya bir tane basit cevap verilir. "Efendim hayır hiçbir emekli büyükelçimizi herhangi bir ülkenin büyükelçisine göndermedim." dersin konu biter. Diyemiyor. BakınSüleyman Soylu bu kadar ısrar etmesine rağmen, Kılıçdaroğlu inkâr edemiyor. Besbelli yollamış. "Yollamadım efendim, sen yalan söylüyorsun, sana yanlış bilgi vermişler." diyebilir. Buradan da anlaşılıyor ki Kılıçdaroğlu bir yabancı büyükelçiye kendi partisinin yönetiminde olan bir emekli büyükelçiyi göndermiş. Ben hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama Almanya olması akla en yakın olanı. Süleyman Soylu’nun bu iddiasının gerçek olduğu ortaya çıktı. Hem Avrupa’daki patron konumu nedeniyle hem de CHP’nin Alman sosyal demokratlarıyla genel ilişkisi nedeniyle Almanya olması muhtemel.”şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmüder Üç Elma Projesine Destek VerdiÖnceki Haber

Çekmüder Üç Elma Projesine Destek Verdi

Çekmeköy Erzurumlular’ın İftarı Protokolü BuluşturduSonraki Haber

Çekmeköy Erzurumlular’ın İftarı Protokol...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar