sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Orhan Çerkez Projelerini Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orhan Çerkez Projelerini Tanıttı
Abone ol
CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy için projelerini tanıttı.

             31 Mart Mahalli Seçimlerine sayılı günler kala Çekmeköy Belediye Başkan Adayları projelerini tanıtmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlediği tanıtım programında, Çekmeköy ile ilgili projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttı.

            CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tutan Tanışman yaptığı konuşmada katılım sağlayan konuklara teşekkür ederek konuşmasına başladı Tanışman “ 2024’de yani bugün başka bir Çekmeköy mümkün diye çıktığımız bu yolda başkanımız Orhan Çerkez’den başka bir Çekmeköyü dinlemek üzere bir araya geldik. 38 Yıllık belediyecilik tecrübesi ile Çekmeköyü sosyal demokrat bir biçimde yöneteceği inancı ile yola çıkıyoruz. Bu yol dayanışma yolu, bu yol kardeşlik yolu, bu yol adalet yolu,  bütün Çekmeköyü bu yoldaşlığa davet ediyoruz. Kimseyi ötekeleştirmeyen, ayrım yapmayan, eşit, hakça, belediyecilik anlayışıyla adayımız Orhan Çerkez ile buluşturmak için konuşmama son veriyorum” dedi.

         CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez konuşmasından önce CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylarını sahneye davet ederek birlik görüntüsü verdi.  Konuşmasına ben Orhan Çerkez olarak bu güzel ilçeyi daha ileriye taşımak için yola çıktım, bugün burada sadece bir aday olarak değil aynı zamanda bu ilçenin bir evladı olarak huzurunuzdayım diyerek konuşmasına başladı. Çerkez “ Çekmeköy’e daha iyi bir gelecek sunmak için buradayım. Sadece bugünü değil, yarını şekillendirmek için buradayım. Önemli projelerimle sizlere seslenmek istiyorum” dedi.

         Projelerin kısaca tanıtımından sonra konuşmasına devam eden Çerkez “  Yetersiz okul sayılarını arttıracağım, imar sorununu çözeceğim.  Her mahalleye kreş yapacağım. Metro hattı Alemdağ’a kadar gidecek. Bunlardan şüpheniz olmasın, yeter ki bize güvenin, bizi destekleyin, birlikte olalım, güölü olalım, Çekmeköy’de tüm hakların iktidarını kazanalım. Biz bu yola çıkarken Çekmeköyün sağ duyusuna güveniyoruz. Bu dediklerimizi yapmak için ekibimizde hazır şimdi onları sahneye davet ediyorum” dedi.

         Program CHP Çekmeköy Belediye Meclis üyesi adaylarının sahneye çıkması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

           

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniye’de Faik Eren EtkisiÖnceki Haber

Ümraniye’de Faik Eren Etkisi

Meclis Üyesi Adayı Selim Altun Çekmeköy İçin Bir DeğerSonraki Haber

Meclis Üyesi Adayı Selim Altun Çekmeköy...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar