sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Murat Kurum Çekmeköy'le İlgili Projeleri Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Kurum Çekmeköy'le İlgili Projeleri Açıkladı
Abone ol
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Çekmeköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çekmeköy ile ilgili projelerden birkaçını açıkladı.

            31 Mart Mahalli Seçimlerinde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum Çekmeköy’ü ziyaret ederek düzenlenen kahvaltı programında STK Temsilcileri, İş insanları, Kanaat önderleri, muhtarlar ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Programa Ak Parti İstanbul Milletvekili  Dr. Ümmü Gülşen Öztürk,  Çekmeköy Belediye başkanı ve adayı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan ve MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce de katılım sağladı.

           Ak Parti Çekmeköy ilçe Başkanlığının düzenlediği, Çekmeköy nikah sarayı sosyal tesislerinde gerçekleşen programa büyük bir katılım oldu.

           Ak Parti  Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan programda yaptığı selamlama konuşmasında Çekmeköy’de bugüne kadar girdikleri her seçimde birinci parti olarak çıkmış olmanın ve her seçimde büyük bir zafere imza atmış olmanın bahtiyarlığı içinde hitap etmekte olduğunu belirterek “ Saygıdeğer Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Murat Kurum ülkemizin 81 ilinde izi ile eserleri ile hizmetleri ile, sırtında yağmurluk ayağında çizmesi ile tatil tecrübesi ile değil, kentsel dönüşüm bilgi ve donanımıyla İstanbul’un sorunlarını bilen ve sadece İstanbul’un sorunlarının çözümüne odaklanmış büyük motivasyonuyla polemiklere değil, projeleriyle öne çıkmasıyla biliniyor. Buradan Cumhur İttifakımız adına, partimiz adına kendisine Çekmeköy’den en güçlü desteği vereceğimize söz veriyoruz” dedi.

         Çekmeköy Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Poyraz ise yaptığı konuşmasına bugün buraya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum’u dinlemeye geldik  inşallah 31 Mart’ta ilimizin Şehriemini olacak diyerek “ Heryerde söylüyorum, bir tarafta taşdelen metromuzu durduran bir yönetim var.  Şimdi buradan söylüyorum, Murat Kurum diyor ki Allah nasip eder bu millet bana bu mazbatayı almayı  şerefini bana lütfederse ilk icraatlarımdan bir tanesi Çekmeköy Taşdelen metrosunu ve Taşdelen kavşağını başlamak benim sözümdür diyor. Taşdelen’de yapacağı Alpaslan Türkeş Kültür Merkezi ile ben Çekmeköylüyüm diyor.  Onun için destek istiyor.  Kılçık hat diyip metro iptal edenler,  Taşdelen tarafındanda kavşak yapmayıp sıkıntı çektirenlere değil,  biz bu hizmeti yapmak için yola çıkan Murat Kurum’a oy vermeye, destek olmaya hazır mı? Çekmeköy” dedi.

             İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ise Çekmeköyü çok sevdiğini belirterek belediye başkanı olduğunda Çekmeköy’ün sorunları ile Ahmet başkandan çok ilgileneceğim ve Ahmet başkan kusura bakma burda senden çok oy alacağım diyerek espri yaparak konuşmasına başladı. Kurum “ Büyükşehir burada iş yapmadı diye sıkıntılar yaşatmayacağız. Kimsenin başı önüne eğilmeyecek, inşallah hep beraber Çekmeköy’ü güzel yarınlara hazırlayacağız. Çok yakında ilçelere dair projelerimizi de açıklayacağız. Ahmet Başkanla hazırladiğımız bazı projeleri bir kaçını sizleri bekletmeden burada açıklamak istiyorum.  Birincisi:  Çekmeköy’de ki tüm trafik sorununu bitireceğiz. İlk iş olarak CHP’li büyükşehir belediye yönetiminin hafriyat döktüğü Çekmeköy, Kirazlıdere, Güngören, Aydınlar, Taşdelen, Yenidoğan metro hattını  süratle yeniden başlatacağız.  İkincisi; Taşdelende sıkıntı yaratan trafiği çözeceğiz.  5 yıldır CHP’li belediyenin reklam yaptığı iş yapmadığı tünelli kavşağı yapacağız. Üçüncü projemiz,  Çekmeköy’ün iki yakasını birleştirip tünel üstüne 12 metrekarelik meydan kazandıracağız. Dördüncüsü; Kuzey Marmara otoyolundan Alemdağ Çatalçeşme çıkışını vereceğiz.  Beşincisi:  1 Nisandan itibaren gençlerimizin burs miktarını 10 Bin liraya çıkaracağız ve her yıl bu rakkamı arttıracağız.” Dedi

           Program sonrasında Murat Kurum sokakta vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti ve büyük ilgi gördü.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy Kart TanıtıldıÖnceki Haber

Çekmeköy Kart Tanıtıldı

Sarıgazispor’dan Unutulmaz GeceSonraki Haber

Sarıgazispor’dan Unutulmaz Gece

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar