sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Lise Ve Ortaokul Öğrencilerine Dijital Dershane Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lise Ve Ortaokul Öğrencilerine Dijital Dershane Desteği
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi ; her yıl olduğu gibi bu yılda dijital dershane projesiyle sınav öncesinde öğrencilere destek oluyor.

              Çekmeköy Belediyesi ilçedeki tüm devlet okullarında eğitim gören lise ve ortaokul son sınıf öğrencilerine binlerce online içerik imkanı sunan dijital dershane sistemini hediye etti.  Dijital dershane sistemi;  içerisinde 21 yayınevinden 350 binden fazla soru ve 30 binden fazla soru çözüm videosu barındırıyor. Modülde bulunan yapay zeka öğrencilerin cevaplarına göre onları takip ediyor ve yoğunlaşmaları gereken derslerle ilgili yol da gösteriyor. Kullanıcı adı ve şifreleri ile diledikleri yerde telefon ya da tabletlerinden uygulamaya girebilen öğrenciler bu sayede istedikleri zaman soru çözerek sınava hazırlık yapabilecekler.

            Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak Alemdağ Tunç  Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek uygulamanın kullanıcı adı ve şifre dağıtımını gerçekleştirdi. Başkan Poyraz tarafından öğrencilere dağıtılan kartlarda uygulama hakkında kullanım bilgileri yer alıyor. Öğrenciler, kartta bulunan kapalı kısmı kazıyarak şifrelerini elde edebiliyor, ardından “Pakodemy” uygulaması üzerinden kullanıcı adları ve şifreleri ile giriş yaparak dijital dershaneye erişim sağlıyorlar.

           Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bu hizmetimiz gelenekselleşti. Her yıl okullarımızda sınavlara hazırlanan gençlerimiz için bu çalışmayı yapıyoruz. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden sisteme ulaşıp soru çözebiliyorsunuz. Yapay zeka sayesinde eksiklerinizi de tespit edip takip edebiliyorsunuz. Ben hepinize başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupa Futbolunda Gurur GecemizÖnceki Haber

Avrupa Futbolunda Gurur Gecemiz

Bisiklet Tutkunları Tarihi Yarımada'da Pedal ÇevirdiSonraki Haber

Bisiklet Tutkunları Tarihi Yarımada'da P...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar