sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İYİ Parti’den Çekmeköy'de Büyük Saha Çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’den Çekmeköy'de Büyük Saha Çalışması
Abone ol
İYİ Parti aynı günde Çekmeköy’ün bütün mahallelerinde “ Anlat İstanbul” projesi çerçevesinde saha çalışması yaptı.

         “Anlat İstanbul” programlarının bu seferki durağı Çekmeköy oldu. İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç ve İBB Çekmeköy belediye meclis üyesi Bora Kılıç ev sahipliğinde, İYİ Parti Milletvekilleri Yavuz Ağıralioğlu, Hayrettin Nuhoğlu, Ümit Beyaz, Hüseyin Örs,İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Berna Sukas ve Salim Ensaroğlu, İYİ parti Kurucular Kurulu Üyeleri, İYİ Parti GİK üyeleri,  Anadolu Yakası 1. Bölge’nin 14 İYİ Parti İlçe Başkanları, İlçelerin yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile Çekmeköy’e deyim yerindeyse çıkarma yaptı.

      Çekmeköy’ün tüm mahallelerinde, muhtarlıkları, STK’ları, esnafları, pazarları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ederek büyük bir saha çalışması yapan İYİ Parti kurmayları, ve partililer akşam da düzenlenen yemek programı ile istişarede bulundular.

 Yavuz Ağıralioğlu Merkez Mahallesini Ziyaret etti

         İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Habip Suiçmez, İYİ Parti İstanbul Anadolu Yakası Teşkilat Başkanı Ethem kurnaz, İYİ Parti İl Yönetim üyesi Melek Güney, GİK Üyesi Prof Dr. Murat Karaman, Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İlçe Başkan Yardımcıları Kaya Çorum ve Özgür Güneş, İlçe Gençlik Kolları Nabihan Özarslan, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Ogulcuklu, Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Betül Şahin, Serpil Şahin, Kemal Köse ve  Yalçın Babataş  Çekmeköy Merkez mahallesi’nde çalışmalar yapan ekip içerisinde yer aldı.

           Merkez mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Nuray Tak’ı, semt pazarını, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cuma namazı sonrasında mahalle kahvesinde vatandaşlara hitap etti. Hangi siyasetçi olursa olsun, hangi parti olursa olsun sözünü tutup tutmadığına bakılması gerektiğine vurgu yaparak, tutuyorsa kalsın, tutmuyorsa gitmesini sağlayacaksın dedi.  “ Ak Parti siyasi olarak eline geçirdiği fırsatı önemsemedi. 2002 siyasette yılların partilerinin kapandığı zamandır. Yılların partileri baraj altında kaldığı yıllar, Millet son kez Yeter artık diyerek memleketi toparlayın diye Ak Partiye oy verdiği zamanlardı. Milletimiz hiçbir partinin arkasında durmadığı kadar Tayyip beyin arkasında durdu. 20 Yıl boyunca her yapamadığında bir daha yapması ümit edilen bir parti oldu. 20 defa bütçe yaptılar. Bu şu demektir. Milletimize vaat edersiniz yaparsınız, yapamazsınız.  Millet bir daha denesin diye sana oy verir. Tayyip beye millet 20 defa şans verdi. Bu kadar büyük kıymet, bu kadar değer verilen parti keşke bugün bu sorunları yaşatmasaydı. Diyebilselerdi 20 yıl boyunca bize güvendiniz bizde size ağzına kadar dolu hazine, çocuklarınıza iş, hayatınızı mutlulukla yaşayacağınız huzuru sağladım, dünyanın en iyi üniversitelerini kurdum, enflasyonu bitirdim, üretimi ayağa kaldırdım bunun gururuyla konuşuyorum diyebilseydi. “ dedi.

“ İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatımızı Kutluyorum”

          Esnaf ziyaretleri devamı sonrasında Çekmeköy Taşdelen’de verilen yemekte, hem yorgunluk atıldı. Hem de gün içi yapılan ziyaretlerin istişaresi yapıldı. Yemek programında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Berna Sukas yaptığı konuşmada “ Bugün burada bizimle birlikte bu yemeği paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Genel Başkanımızın 2 yıldır saha çalışmalarında yaptığı o başarılı organizasyonun İstanbul ayağını gerçekleştirdiğimiz “Anlat İstanbul” projesiyle bir araya geliyoruz. Ve ne kadar isabetli olduğunu, bugün 2. Sini gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonda görmüş olduk mahalle mahalle İYİ Partinin hedeflerini , amaçlarını, programlarını anlatıp orda ki sorunları yerinde dinleyip bunu genel merkezde projelerimize yansıtmak için  bu programları yapıyoruz. Ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çekmeköy İlçe teşkilatının başarılı çalışmalar yaptığını da bu programımızda görmüş olduk kendilerini kutluyorum” dedi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amatör Spor Kulüpleriyle İstişareÖnceki Haber

Amatör Spor Kulüpleriyle İstişare

Çekmeköy’de 7 Mahalle’nin İmar Planları OnaylandıSonraki Haber

Çekmeköy’de 7 Mahalle’nin İmar Planları...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar