sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İyi Parti Çekmeköy'ün Belediye Başkan Adayı Bora Kılıç Gibi Duruyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Çekmeköy'ün Belediye Başkan Adayı Bora Kılıç Gibi Duruyor
Abone ol
İyi Parti Çekmeköy’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Bora Kılıç’a ilçe parti yönetimi büyük destek veriyor.

              Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde belediye başkan aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Çekmeköy İyi Parti’den aday adayı olan Bora Kılıç Çekmeköy’de vatandaşların, STK’ların, partililerin, muhtarların da katılım gösterdiği yemek programı düzenledi. Katılım oldukça kalabalık oldu.

            İyi Parti’den Çekmeköy Belediye ve İBB Meclis üyeliği görevine devam eden ve Çekmeköy için yaptığı çalışmalarda takdir ve dikkat çeken Bora Kılıç, bu sefer Belediye Başkanı olabilmek için çalışmalara başladı. İyi Parti Çekmeköy ilçe başkanlığına aday adaylık için başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına hız verdi. Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerinde bir düğün salonunda verdiği yemek oldukça kalabalık geçti. Büyük bir coşku içinde salona giren Bora Kılıç çıktığı yolda kendisine destek olan herkese çok teşekkür etti. Kılıç’ın konuşmasından satır başları şu şekilde oldu.

          “ Değerli dostlarım bu akşam göstermiş olduğunuz ahde vefa ile kadirşinaslığınız şahsımı ve ailemi ziyadesiyle mutlu etmiş ve duygulandırmıştır. Bu unutulmaz nezaketiniz ve vefa duygunuz için ne kadar teşekkür etsem azdır.

          Ben her zaman sizin ailenizin bir ferdi olmaya çalışan ve bu anlayışla yaşayan, sevincinizde, kederinizde, düğününüzde, bayramınızda, cenazenizde yanınızda olan olmak için çırpınan bir kardeşiniz olarak bu akşam yanımda olmanız nedeniyle sizler gibi dost biriktirmenin onurunu gururunu yaşıyorum.  Sizlerin içinizden biri olarak siyaset yapmak, yönetimlere talip olmak, sizlere hizmet vermek, isteyen biri olarak medeni cesaret gösterip yerel yönetimlerde aday adaylığımı paylaşmak için burada bir araya gelmek istedim. Sizlerin 2019’da ki desteği ile hem Çekmeköy’de, hem de İBB’de meclis üyesi oldum, o zamandan beri İyi Parti rozetimi çıkardım ve herkese ayrım yapmadan hizmet vermeye çalışıyorum. Bu tecrübelerle de sizlere daha iyi hizmet verebilmek, çözülmeyen problemleri çözebilmek için belediye başkanlığına aday adayı oldum.

         Bugüne kadar Çekmeköy’e hizmet etmiş tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. “Önce sempati sonra Empati” sloganımızla Çekmeköy’e daha da iyi hizmet vermek için yola çıktık. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy’de İklim Değişimi Çalıştayda Ele AlındıÖnceki Haber

Çekmeköy’de İklim Değişimi Çalıştayda El...

Ak Parti Çekmeköy Üye Kayıtlarını ArttırıyorSonraki Haber

Ak Parti Çekmeköy Üye Kayıtlarını Arttır...

den-kızıl göl manzara

Haber Yorumları

  • Hacer Kurttekin21-10-2023 22:33

    Sayın Bora kılıç , 6 yıldır bir telefon kadar yakın ve çözüm odaklı yaptığınız bazı işlerin tanığı oldum. Biri mi yolda kaldı , Bora Başkan arandı, birinin cenaze işimi oldu, Bora Başkan arandı. araç mı lazım , Bora Başkan arandı. Yılda kaç düğüne katıldınız? Kaç cenazeye katıldınız? Sayılsa rekor Bora başkanın olur diye düşünüyorum. Bir de Hüseyin Özgür. Allah yolunuzu açsın, şansınız bol , her işiniz rast gitsin.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar