sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İmamoğlu Çerkez’e Başarılar Diledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu Çerkez’e Başarılar Diledi
Abone ol
Konumlandırıldığı bölge itibari ile Çekmeköy’e ve komşu ilçelere hizmet verecek olan Çekmeköy İtfaiye İstasyonu önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonda Başkan Çerkez’e başarılar diledi.

                  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 27 Mart 2024'te de hizmet vermeye başlayan Çekmeköy İtfaiye İstasyonu'nda incelemelerde bulundu. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’de ziyaret sırasında Başkan İmamoğlu’na eşlik ettiler.  İncelemelerin ardından İtfaiye Binası’nda 400 itfaiye eriyle iftar sofrasında buluşup bereketi paylaştılar. 

                  İftar sofrasında buluştuğu itfaiye erlerine seslenen ve gündeme dair önemli konularda açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu; “ Her bir itfaiye çalışanımızın yüreğine, emeğine, cesaretine sağlık. Her birinize sağlık diliyorum her şeyden önce. Sağlıklı olmanız her şeyin ötesinde. Ama onun yanı sıra, İstanbul'umuzda olabilecek afetlerin her türlüsüne karşı ne kadar donanımlı olduğunuzu da yaşamış bir belediye başkanınızım. Özellikle bu dönemde, ne yazık ki ülkemizde yaşanan büyük depreme, Güneydoğu'da olan büyük depreme, ama aynı zamanda daha öncesinde Elazığ'daki depremine, yine bir kısım yangınlara, sel felaketlerine buradan yetişmeniz ve ortaya koyduğunuz performansı birebir gördüm ve yaşadım. O bakımdan itfaiye çalışanlarının özel bir sınıfı, özel bir tarifi hak ettiğini çok iyi bilen ve buna inanan bir yöneticiyim." dedi.

Çerkez ve Yeğin'e Başarılar Diliyorum

              Konuşmasının devamında Çekmeköy Belediye Başkanı Çerkez ve Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin’e başarılar dileyen İBB Başkanı İmamoğlu; “ İçinde bulunduğumuz Çekmeköy'ün değerli yeni Belediye Başkanı Orhan Çerkez Başkanımız ve Sancaktepe Belediye Başkanımız Alper Yeğin'e de başarılar dilerim. Hem Alper Başkanımın hem de Orhan Çerkez Başkanımın tek prensibi var. Var oldukları ilçelerdeki her insanımıza eşit hizmete koşmak, her insanımızın gönlüne girmek, her insanımızın hizmet almasını sağlamak ve insanlarımıza eşit ve adil bir şekilde davranmaktır. Yolları açık olsun. Allah utandırmasın. Ramazan ayınız mübarek olsun hepinizin. Önümüzdeki Ramazan Bayramımız hepinize, çok güzel ailelerinizle, küçüklerinizle, büyüklerinizle, evlatlarınızla, anne-babalarınızla, kardeşlerinizle inşallah güzel bir bayram geçirmenize vesile olsun. Hayatınızda var olan bütün sıkıntıların da sona ermesine, güzelliklerle hem sizlerin hem memleketimin, yurdumun güzel insanlarının buluşması dileğiyle, Allah kabul etsin." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çerkez Çekmeköylülerle KucaklaştıÖnceki Haber

Başkan Çerkez Çekmeköylülerle Kucaklaştı

Çekmeköy Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk Toplantısını GerçekleştirdiSonraki Haber

Çekmeköy Belediye Meclisi Yeni Dönem İlk...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar