sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İmamoğlu Çerkez ile Çekmeköy'de Hitap Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu Çerkez ile Çekmeköy'de Hitap Etti
Abone ol
İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’de Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez ile birlikte vatandaşlara hitap etti.

              Sancaktepe ve Çekmeköy’de CHP adaylarıyla birlikte ilçe turu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, halk buluşmasında konuştu.  CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez de Sancaktepe turunda, İmamoğlu ve Yeğin’e eşlik etti. İmamoğlu, Yeğin ve Çerkez, Sarıgazi Mahallesi’ndeki Güvenç Abdal Araştırma Eğitim Kültür Derneği’nde Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. Sancaktepe’nin ardından Çekmeköy’e geçen İmamoğlu ve Çerkez, ilçe turuna burada da devam etti. İmamoğlu ve Çerkez’in Çekmeköy ziyaretinde de Sancaktepe’ye benzer görüntüler yaşandı. İmamoğlu ve Çerkez, ilçe turunun ardından Çamlık Mahallesi’ndeki  halk buluşmasında kalabalığa hitap etti.

            “Bir aile gibiyiz” diyen İmamoğlu, “Bu meydanlarda partizanlık yok. Bu meydanlarda particilik yok. Bu meydanlarda insan sevgisi var. Bu meydanlarda size layık olmak var. Bu meydanlarda insanlarla karşılıklı iyi dilek var, istekler var, eleştiriler var. Ama bu meydan, büyük bir ittifak meydanı. Bu şehrin insanlarının oluşturduğu İstanbul İttifakı meydanı” şeklinde konuştu. “Beni tanıyorsunuz artık öyle düşünüyorum” diyen İmamoğlu, “Ama bir hatırlatma yapmak isterim. O da şu: 5 yıl Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, 5 yıl da İBB Başkanlığı yaptım. Allah şahit, hiçbir zaman, bir kişinin çıkarı için şehrin göbeğinde, bir vatandaşa ait bir parselin imarı çıksın diye bir gün bile ter akıtmadım. 10 yıldır hakkı, hukuku ve adaleti şehirde korumanın ne kadar kıymetli olduğunu bilen bir insanım. Zaten yerel yönetici olmaya onun için karar vermiştim. ‘Kimsenin hakkını yemeyeceğim, kimsenin hakkını da yedirmeyeceğim’ demiştim. Yolculuğum budur. Hiç kimseyi birbirinden üstün ya da değerli asla görmedim. Şahit olun ki, hepinizi eşit seviyorum” ifadelerini kullandı.

          Biz bu şehirde, 5 yıldır metro rekoru kırıyoruz; metro fatihi olduk. Diyen İmamoğlu “Çekmeköy-Sancaktepe-Samandıra; 6,5 kilometreden fazla, 4 duraklı metronuzu açtık. 15 gün de bedava. Hayırlı uğurlu olsun. 1 yıl sonra da onun ucunu ta Sultanbeyli'ye götüreceğiz. O bölümün de yüzde 75’i bitti. Pazartesi günü bir metro da karşıda, Ataköy-İkitelli metrosunu açıyoruz. Hem de 18 Mart Çanakkale Zaferi Günü'nde. Hayırlı, uğurlu olsun. Bu kardeşiniz, ekip arkadaşlarıyla beraber, bu şehrin, bu milletin evlatlarıyla beraber, tam 65 kilometre metroyu bitirmiş olacak. 65 kilometre, 62 durak metroyu açmak, her babayiğidin harcı değil” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Çekmeköy Büyük Vefa İftarını Gerçekleştirdi.Önceki Haber

Ak Çekmeköy Büyük Vefa İftarını Gerçekl...

Çekmeköy’ün Yeni Lisesine Anlamlı İsimSonraki Haber

Çekmeköy’ün Yeni Lisesine Anlamlı İsim

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar