sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Hasan Keleş Ümraniye Deva'da Güven Tazeledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Keleş Ümraniye Deva'da Güven Tazeledi
Abone ol
Ümraniye Deva Partisi 1. Olağan Kongre’sinde Kurucu Başkan Hasan Keleş güven tazeleyerek yeniden Başkan oldu.

Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi bugün Ümraniye İBB Atakent Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongre’de tek aday olarak çıkan kurucu ilçe başkanı Mimar Hasan Keleş, yeniden Ümraniye Deva Partisi İlçe Başkanı olarak seçildi.

        Deva Partisi Ümraniye’nin kongresine Deva Partisi Kurucular kurulu üyesi Ömer Rıfat Gencal, Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, Partinin İstanbul  ilçe başkanları, Saadet Partisi, İyi Parti, Gelecek Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan ve temsilcileri, İş insanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

       Divan seçiminde Divan Başkanlığına Av. Fatih Mehmet Tercan, divan üyeliklerine Serkan Süslü, Aysun Karabulut Sarmaşıklı, Yener Parlak, Erdem Işıklar kürsiye çıkan Deva Partisi Ümraniye ilçe Başkanı Hasan Keleş  4 Ay önce Genel Başkan Ali Babacan’ın teveccühleriyle Ümraniye İlçe Teşkilatını kurma görevini aldığını, internetten başvuran 4000 gönüllü arasından 47 kişilik yönetim kurulu üyesi oluşturduklarını belirterek “Yönetim Kurulumuzu, tüm Ümraniye’yi temsil edecek şekilde; Bölge, cinsiyet, yaş ve meslek dağılımına özen göstererek oluşturduk. Partimizin yöneticiler için iki temel kriteri var: 1. İyi ve dürüst insan olmak 2. Yaptığı işte başarılı, liyakatli olmak. Bu kriterlere uygun olarak oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuzla birlikte süratle çalışmalara başladık. Bir yandan saha çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da bu coşkulu kongrenin hazırlıklarını tamamladık” dedi.

         Deva’da kimlik ve ideoloji siyaseti yapmadıklarını söyleyen Keleş “Bizi birtakım kalıpların içine sokmaya çalışıyorlar. Biz bu kalıpların hiçbirine sığmıyoruz. Kutuplaştırmadan, ayrıştırmadan, dışlamadan siyaset yapıyoruz. Biz artık böl ve yönet politikalarının kurbanı olmayı reddediyoruz. Ümraniye’de yaşayan her kesimden, dürüst ve erdemli vatandaşımıza “başımızın üzerinde yeriniz var” diyoruz. Nasıl ki bir kuş tek kanatla uçamazsa bir ülke de nüfusunun yarısını yok sayarak yükselemez. Deva partisinin %35 cinsiyet kotası bulunuyor. Biz de, yönetim kurulumuz dahil olmak üzere her kademede bu kotayı uyguluyoruz. Kadın üyelerimiz canla başla çalışıyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz. Ümraniye’deki tüm kadınlarımızı komisyonlarımızda yer almaya davet ediyoruz. Yönetim kurulumuzda partimizin %20 genç kotasına uygun olarak gençlerimiz bulunuyor. Biz Deva’da gençlerimize, yarını beklemeden; enerjinizle, yenilikçi anlayışınızla, bilişim teknolojisine hakimiyetinizle, kıvrak zekanızla, bugün aramıza katılın diyoruz” dedi.

         Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol’da konuşmasında “ Ümraniye 1. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olması dileğiyle Bugüne kadar kısa sürede Ümraniye’de çok başarılı bir süreci tamamlayan İlçe Başkanımız Hasan  Bey’e çok teşekkür ediyorum. Kendisini, oluşturduğu ekibi kutluyorum. Ümraniye’de gözümüz arkada değil, ekibin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Değerli hazirun bugün ülkemizin içinde bulunduğu şartları hepimiz biliyor ve yaşıyoruz. Bu ülkenin insanları bunu hak etmiyor. Ve bizlerde bu nedenle Deva Partisi’nde birlikte omuz omuza siyaset yapıyoruz. Türkiye’yi daha güzel yarınlara taşımak için çalışıyoruz. Biz ödevimizi iyi yapıyoruz. .. Her anlamda partimizi tanıtmaya devam edeceğiz. .. Kongremizin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

 

      Kongre’de ayrıca Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda en yüksek sayıda kişiyi üye yapan , Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Fatih Toktaş’a plaket verildi.

Kongre öncesi Halk Müziği dinletisi yapıldı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sancaktepe’de Bağımlıkla Mücadele Sempozyumu YapıldıÖnceki Haber

Sancaktepe’de Bağımlıkla Mücadele Sempoz...

İstanbul’a Fırtına UyarısıSonraki Haber

İstanbul’a Fırtına Uyarısı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar