sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Gelecek Partisi STK Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi STK Temsilcileri İle Bir Araya Geldi
Abone ol
Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programına Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci’de katıldı.

Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Bora Özlen ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri  tarafından düzenlenen “İş İnsanları ve Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri Kahvaltı ve Tanışma Programı” Çekmeköy’de bir restoranda düzenlenen kahvaltı programı ile gerçekleşti. Programa Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci, Parti Kurucular Kurulu üyeleri Ömer Faruk Başaran ve Mehmet Kuğu, Parti İstanbul  İl Teşkilat Başkanı Mehmet Fatih Yaşar, partinin Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, Kadıköy İlçe Başkanı Metin Orman, Üsküdar ilçe Başkanı Şinasi Kuytak, Çekmeköy’lü İş insanları, STK temsilcileri ve Basın mensupları katıldı.

          Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci konuşmasının başında burada bulunma sebebinin Çekmeköy’lü dostlarıyla sohbet etmek, onların sorularına cevap vermek olduğunu belirterek, siyasete tekrar başlama sebebinin üniversitede okuyan oğlunun bir gün kendisine “Baba bu ülkede birçok şey oldu. Evet sen elinin tersiyle bir çok şeyi bıraktın, ama bu işin buraya gelmesinde sizinde vebaliniz var, bu işi düzeltmeniz gerekiyor” dediğini bir diğer nedeninde Genel başkanının” Selim bu iş böyle gitmeyecek, masanın bir ucundan tutun” demesinin etkilediğini belirtti.

          Temurci; Bugün Türkiye’de bir sorunumuz var. Sorun nedir? İlçelerin milli eğitim müdürünün de, tapu müdürünün de atanmasında Cumhurbaşkanının imzası var. Bakanı da o atıyor. Her şey ondan çıkıyor. Böyle bir ülkede her şeyi tek akla indirgenmiş bir ülkede aslında yönetim de çok zor. Yönetici atama da liyakat da çok önemli bugün hazine bakanı olan arkadaşımızı ben ekonomi grubuna bile almamıştım. Ekonomi ile ilgili hiçbir bilgisi olmayan adamlar bugün ekonomiyi devir aldılar. 

          İnsanların ülkede yüzünün gülebilmesi için bu ülkede önce demokrasi ve hukuk ikliminin oluşturulması lazım, Bir ülkede demokrasi ve hukuk iklimini oluşturmazsanız, Ayşe ablamla, Ahmet amcam siyasetçiye dair düşüncesini söyleyemez. Onun için sistemi kurma nedenimiz, Altı partinin bir araya gelerek imza atma gerekçesi, Türkiye yeniden demokrasi ve hukuk’a geri dönsün içindir…

         Beşeri sermayesi gelişmeyen, eğitimi iyi olmayan, bir toplum katma değeri yüksek olan bir ürün üretemez. Bakın elimde bir I Phone var bizim aslında  I Phone üretecek,  Hi – Tec üretecek , ARGE yapacak , Dünya’ya sadece bir kamyon buğday satmayacak , Dünya’ya bunu da pazarlayacak beyinlere ve bunu üretecek insanlara ihtiyacımız var. Anadolu bir zamanlar benim oğlum doktor oldu, mühendis oldu diye öğünen insanlar doluydu, benim oğlum üniversite bitirdi işsiz diyen insanlar bulamazdık. Bunu değiştirmemiz lazım dedi.

        Program sonunda Selim Temurci bu güzel programı hazırlayan ilçe başkanı Bora Özlen ve katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

        

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivaslılar Yazıcıoğlu Hayrına Lokma DağıttıÖnceki Haber

Sivaslılar Yazıcıoğlu Hayrına Lokma Dağı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Adil Bir Barışın Kaybedeni Olmayacağına İnanıyoruz”Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Adil Bir Barışın...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar