sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Dilaver Koç” Çekmeköy’de 2024’ün Belediye Başkanı İyi Partili Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dilaver Koç” Çekmeköy’de 2024’ün Belediye Başkanı İyi Partili Olacak”
Abone ol
İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensuplarını Ağırladı.

                 İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ni kutlamak için bölgede görev yapan Basın Mensuplarını düzenlediği akşam yemeğinde ağırladı. Programa İBB Meclis üyesi Bora Kılıç, İYİ Parti Çekmeköy İlçe yönetiminden başkan yardımcıları olarak yerel yönetimlerden sorumlu Hasan Çelik, Eğitimden sorumlu Özgür Güneş, Teşkilat başkanı Çiğdem Apakhan, Ar-Ge’den sorumlu Doç. Gr. Bayram Erzurumluoğlu, Gençlik Kolları başkanı Batuhan Ekşi, 1. Bölge Bşk. Gençlik Kol. Teşkilat başkanı Kemal Karakaya ve toplumsal politikalar başkanı Arzu Kılıç evsahipliğinde, bölgede görev yapan gazeteciler katılım sağladı.

“Çekmeköy’ün 2024’de Belediye Başkanı İYİ Parti Üyesi Olacak”

             Basın Mensuplarının gününü kutlayan Başkan Dilaver Koç, konuşmaları arasında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. 2024 Yerel seçimlerinde İlçe Belediye Başkanı’nın İYİ Partiden olacağını söyleyen Koç, daha önceki seçimlerde iki kere CHP adayı şansını denedi olmadı. Artık sıra bizde bu sefer biz aday çıkaracağız. Göreceksiniz kazanacağız da dedi. Gazetecilerin CHP ile ortak bir aday mı olacak sorusu üzerine, Koç destek verirler veya vermezler, başka bir aday da gösterebilirler ama sonuçta İYİ Parti Üyesi bir başkan adayı olacak ve kazanacak dedi.

           Belediye Başkan adayınız şuan belli mi? Sorusuna, herhangi bir isim vermeyen Koç, çalışmalarımız devam ediyor. Bir bakarsınız bu sürpriz bayan bir aday da olabilir dedi.

          Millet İttifakı’ndan olsalar da sonuçta kendilerinin ayrı bir parti olduğunu belirten Koç, onların her kararına evet diyecek değiliz dedi.  Partilerine üye konusunda da kapılarının herkese açık olduğunu ama bazı kriterlerinin de bulunduğunu söyleyerek “Tek kırmızı çizgimiz var, oda vatan hainliği yapmamış ve teröre bulaşmamış olmasıdır” dedi.

          İBB Belediye Meclis üyesi Bora Kılıç da, Çekmeköy faydası için hiç durmadan çalıştığını ve birçok şeyi de başardığını söyleyerek diğer İBB Meclis üyelerine de ufak bir taş atmayı ihmal etmedi. Diğer meclis üyelerinin çoğunun varla yok arasında olduklarını ve Çekmeköy’e fayda konusunda seslerinin çıkmadığını söyledi.

“Çekmeköy’ün yararına olacak bir karara hayır diyemezdik”

         Çekmeköy’ün imar planları ile ilgili olarak, Millet İttifakı ile ortak karar almalarına rağmen, kendilerinin evet oyu verdiklerini ama CHP meclis üyelerinin son anda hayır dediklerini belirterek, “inşaat çalışmalarının durduğu Çekmeköy’de insanların yüzüne bakarak sizin işlerinizi çözemiyorum diyemezdim, Çekmeköy’ün yararına olacak bir karara hayır diyemezdik.  Ben her zaman doğruyu savundum ve doğru konuşmaya devam edeceğim, Taşdelen’de ki trafik sorunun çözümü için uğraş veriyorum. Üst geçitlerde ki asansörlerin takımı ve bakımı kısa zamanda bitecek, seyir kulesi hizmete giriyor açılış için gün belirlenecek, İtfaiye binası sorununda müteahhit sorunu mahkemede çözüldü yakında itfaiye binası için çalışmalar da başlayacak.” Dedi.

        Basın mensupları ; Eskiden İBB’nin yerel basın mensuplarını desteklediğini ama seçimden sonra bu desteğin kanuni hakları olmasına rağmen verilmediğini ve İBB’de basın ve tanıtım bütçesinin  büyük bütçeye sahip olmasına rağmen bu desteği alamadıklarını bu paraların yerel basın mensupları yerine kimlere verildiğinin öğrenilmesi gerektiğini söylemeleri üzerine Kılıç bu konuda araştırma sözü verdi.

        Program hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğu Perinçek: Hdp’yi Kapatmamak Mehmetçiğe İhanettir!Önceki Haber

Doğu Perinçek: Hdp’yi Kapatmamak Mehmetç...

Emine Ün’ün Duygusal AnlarıSonraki Haber

Emine Ün’ün Duygusal Anları

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar