sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çocuk Katilleri Yüreğimizi Yaktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuk Katilleri Yüreğimizi Yaktı
Abone ol
İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde teröristlerin bankın altına koyduğu bomba patladı. 2’si çocuk 6 Şehidimiz, 81 yaralımız var. Bombayı koyan kadın terörist saklandığı evde operasyon ile kısa sürede yakalandı.

        İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün saat 16:20'de meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. Bir kadın terörist tarafından oturduğu bankta bırakılan bir çantanın kısa bir süre sonra patlaması sonucu oluşan elim olayda 2 si çocuk 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 81 kişide yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada şehit olan vatandaşlarımızın kimliğini açıkladı. Bakan Soylu, "Bu olayın sonunda hayatını kaybeden kardeşlerimizin Arzu Özsoy, İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar, Ereğli 2007 doğumlu. Yusuf Meydan, Palu 1988 doğumlu. Ecrin Meydan, Seyhan 2013 doğumlu. Adem Topkara, Gümüşhane Torul 1982 doğumlu ve eşi Mukaddes Elif Topkara hanımefendi Rize Kalkandere 1995 doğumlu. Rahmetli Rahman’a kavuştular. Şehit oldular. Allah peygamber efendimize komşu eylesin. Allah cennetiyle cemaliyle müşerref eylesin. Ailelerine, yakınlarına, milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. 3 aile 2’şer kayıp ve yine 81 yaralımız vardı. 50 yaralımız hastanelerden taburcu oldu" ifadelerini kullandı.

        Saldırı sonrasında kadın teröristin kaçışı güvenlik kameralarında belirlendi. Güvenlik güçlerinin detaylı takip incelemesi sonunda kadın teröristin saklandığı ev tespit edilerek,  gece  02;50’de operasyon timleri ile baskın yapılarak gözaltına alındı. Evde bir tabanca, çok sayıda mermi, yabancı para ve altın ele geçirildi. Kadın teröriste yardım ve yataklık eden ve şüpheli olan 22 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

       Sözde bize müttefik gözüken ülkelerin bebek katili teröristlere verdiği desteğe dikkat çeken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun attığı tweette “Uluslararası toplum dikkat etmelidir. Sivillerimize yönelik terör saldırıları, bazı ülkelerin terör gruplarına verdiği desteğin doğrudan ve dolaylı sonuçlarıdır. Türkiye'nin dostluğunu istiyorlarsa, doğrudan ve dolaylı desteklerini derhal kesmelidirler.” Dedi.

      Bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İstiklal Caddesi’nde yapılan saldırıyı gerçekleştiren teröristin Suriye uyruklu Ahlam Albashır olduğu ortaya çıktı. Şahıs sorgusunda PKK tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden Türkiye’ye kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf ettiği söylendi.

      İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ABD Büyükelçiliği’nin  taziyesini asla kabul etmediklerini, Teröriste silah ve para yardımı yapan bir ülkenin de bizim müttefikimiz olamayacağını söyledi.

 

Küçük Şehitlerimizden Ecrin

Çocuk katillerine her türlü yardım eden, Terörü  savunan, destekleyen, ülkeler, yerli yabancı kişiler de bir katil ve teröristtir... 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nona Chanturia İlk Kişisel Resim Sergisini Çekmeköy’de AçtıÖnceki Haber

Nona Chanturia İlk Kişisel Resim Sergisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Zirvesi’nde Basın Açıklaması YaptıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Zirvesi’nde Ba...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar