sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

CHP’li Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri Gazetecilerle İftar Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri Gazetecilerle İftar Yaptı
Abone ol
CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ve CHP Ümraniye Meclis üyeleri düzenledikleri iftar programında Basın Mensuplarını Ağırladı.

                 Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ve CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, basın mensuplarını ağırladı. İftar programında Ümraniye Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ali Kılıç ve Meclis üyeleri  basın mensuplarına Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye ile ilgili önemli bilgiler verdi.

                CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya kısa bir selamlama konuşması yaparak, Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını diledi. Davete icap etmelerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Yapılan iftar sonrasında Ümraniye Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ali Kılıç yaptığı konuşmada, meclis toplantılarından bahsederek, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın belediye meclis toplantılarından bihaber olduğunu 3 yıl içinde toplasan 5-6 kere toplantılara katıldığını burada da alınan kararlardan ve problemlerden bihaber durumda olduğunu söyledi.  Kılıç Ümraniye’yi ilgilendiren konulardan bahsederken “ İnkilap mahallesi’nde bulunan 6 Bin m2 Belediye hizmet alanına kaçak yapılan inşaatın satışı gerçekleşmişti. Bu satış ile ilgili dava açmıştık. En sonunda istinafa gitti, istinaftan sonra da kesin karar geldi. Ümraniye Belediyesi davayı kaybetti artık o inşaatın bedelini ödeyip orayı belediyeye kazandırması gerekiyor. Burada 80 Bin m2 inşaat alanı var. Ümraniye’de gençlere yurt yok diyoruz. Burası hemen yurt olarak değerlendirilebilinir...

              Yine baktığınızda.  Ümraniye’de bir Belediye Başkan Yardımcımız var Yavuz Selim Önder, Ümraniye’yi navigasyon ile gezen bir kişi, Esenlerden buraya gelmiş ama Ümraniye’de çalışmaya çalışıyor. Bunun da sosyal medya da yalan haberler yapmakla meşhur yüzüne karşıda söylüyoruz. Haberlerin doğrusu ortaya çıkınca yüzü kızarıp ta özür de dilemiyor. Kendisini burada tekrar kınıyorum.

            Ümraniye Belediyesi’nde neler oluyor diye şöyle bir baktığımızda yolgeçen hanı gibi olduğunu görüyoruz. Elek Gibi…  Eli silahlı adamlar rahatlıkla belediye başkan yardımcısının odasına kadar girip belediye başkanını tehdit edebiliyor.  Tutuklu yargılanan bu kişiye baktığımız da kim bu? Sayın Başkan İsmet Yıldırım’ın yeğeni olması aynı zamanda çok manidardır. İsmet Başkanın gözünün içine bakarak şunu sordum sizin 1. Derecede yakınlarınız silahla odaları işgal ederken siz Ümraniye Belediye Başkanı olarak sorumluluk duyarak istifayı düşünüyor musun? dedim …  Hiçbir cevap gelmedi…” dedi.

          Program çay eşliğinde soru – cevap şeklinde devam etti.  Basın mensupları ile daha sık bir araya gelinmesi ve belediye’de alınan ve alınmayan kararlar ile ilgili basına daha çok bilgi verilmesi yönünde daha dikkatli olacaklarının bilgisi verildi.

             

 

          

           

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy’ün Gururları ve Aileleri Sessizce İftar YaptılarÖnceki Haber

Çekmeköy’ün Gururları ve Aileleri Sessiz...

Dünyanın Dansı İstanbul MeydanlarındaSonraki Haber

Dünyanın Dansı İstanbul Meydanlarında

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar