sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çeksiad'ın Konuğu Ahmet Poyraz Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeksiad'ın Konuğu Ahmet Poyraz Oldu
Abone ol
Çeksiad’ın seçimler öncesi dernek merkezi’nde ağırladığı Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz yeni dönem projelerini anlattı.

             Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çekmeöy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz’ı dernek merkezinde düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.

            Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak ve Üyelerin evsahipliğinde ki programa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, ve BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Murat Arslan da katılım sağladı.

          Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak yaptığı selamlama konuşmasında  Ahmet Poyraz’ın 15 yıldır Çekmeköy’de hizmet yaptığını ve bunun takdirini halkın vereceğini, kendisinin sadece vefası ile ilgili bir şeyler söylemek istediğini belirtip “ Vefa adının sadece İstanbul’da bir semt adı olmadığını Ahmet abi ile gördük, Bizlerinde dostu olan rahmetli Celal Erdoğan’ın adını o vefa duygusu ile Çekmeköy’de spor kompleksine verdi. Yine geçen gün gördüm  Çekmeköy’ün kurucu belde belediye başkanı  Sıddık Eraslan’ın adını da büyük bir tesise vererek güzel bir vefa örneği verdi. Bir de Çeksiad ile ilgili olarak bizlerin en zor dönemlerinde yanımızda olarak bütük bir vefa örneği göstermiştir. Benim için en önemli tarafıda budur” dedi.

         BBP İlçe başkanı Murat Arslan, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce ve Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan’ın selamlama konuşmaları sonrası Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz konuşmasına Cumhur İttifakı ilçe başkanlarına her daim sahada ve çalışmalarda yanlarında destek verdikleri için ve Çeksiad üyelerine, başkanına da davetleri açısından teşekkür ederek konuşmasına başladı.

        Ahmet Poyraz “ 15 yıldır bu ilçeye iyi hizmet yaptığımız için sizlerle bir araya gönül rahatlığıyla gelebiliyoruz. Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur… Bu sayede hamd olsun halkımızla iç içeyiz. Önümüzde ki dönem içinde projelerimizi kitapçık olarak bastırdık vatandaşlarımız saklasın, projeleri nasıl hayata geçirdiğimizi takip edebilsinler diye, insanlarımıza daha önce de ne söz verdiysek bu zamana kadar fazlasıyla da yaptık… Anketlere göre yurt dışına tatile gitsem bile açık ara ile seçimi alma durumumuz varken bile hafta sonları dahi çalışmaya devam ediyoruz…  Biz akıtmamız gereken son damla teri dahi akıtacağız… Ondan sonrası nasip… Biz gönüllere girmek için mücadele etmeye devam ederiz… Bazıları gibi yan gelip yatmayız…  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum ile Taşdelen’de kısa bir mesafeye bile kucaklaşmaktan 2 saatte gidebildik, halkımızın büyük sevgisi, duaları bizim doğru yolda gittiğimizin en büyük göstergesi… “ dedi.

       6 Şubat Depremleri sonrası Çeksiad’ın yardım Çalışması Unutulmaz

           Poyraz 6 Şubat depremleri sonrası Çeksiad’ın üyeleri ile can sipare çalışarak yardım götürmesini anlatarak, Erdal Albayrak başkanın şahsında tüm dernek üyelerinden Allah razı olsun diyerek teşekkür etti.

     İyi Bir Hizmet İçin Adres Arıyorsanız  bu İstanbul’da Murat Kurum, Çekmeköy’de Ahmet Poyraz Olacak…

         Ahmet Poyraz  konuşmasında sadece 8 gün içerisinde 150 Milyon liralık hizmeti bu ilçeye kazandırdık diyerek “ Koskoca İBB yönetimi Şahinbey caddesi üzerinde kültür merkezi’ni yapamadığını tescilliyerek yazı ile hiç başlayamadan bize iade etti. Yapması gereken Taşdelen kavşağını bile yapamadı bu Çekmeköy’e, ama biz bakanlığımız ile irtibata geçerekyapıyoruz ve ayın 19’unda açacağız. Bir tarafta verdiği sözleri tutmayanlar, yapamayanlar diğer tarafta bizim gibi çalışarak, yaparak hizmet edenler var.  2018’de zemini yapılmış, kolonları dökülmüş İtfaiye binasını  dahi tamamlayamadılar. Şimdi duyduk seçim var diye yarım yamalak taammlamadan açnaya kalkacaklarmış…  Çekmeköy’e hiçbir hizmet yapmadı İBB yönetimi, ama hala bunlara oy vermeyi düşünen bir Çekmeköylü varsa başımın üstüne ama yok ben bu ilçeye metroyu getirecek, kavşakları da bitirecek, kültür merkezlerini de açacak, yollarıda yapmaya devam edecek, hizmet vermeye devam edecek adres arıyorsanız İstanbul’da Murat Kurum, Çekmeköy’de Ahmet Poyraz olacak… “ dedi.

         Şu an biri açılmak üzere 10 Yeni Okul Yapılıyor.

       Ahmet Poyraz  soru- cevap bölümünde Çekmeköy’de biri açılmak üzere diğerleri 2024-2025 eğitim döneminde açılmak üzere 10 okulun yapıldığını, taziye evlerinin yapıldığını hizmete açılacağını, bacasız sanayi denilen istihdama yönelik sanayi şirketlerini desteklediklerini belirtti. Crea Center hakkında işadamlarına da bilgi veren Poyraz, birlikte bir sahur programında işadamlarını orada ağırlayarak, yerinde çalışmalar hakkında bilgi vereceklerini söyledi.

        

Ümit ŞENER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orhan Çerkez Basınla Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Orhan Çerkez Basınla Bir Araya Geldi

Sipahi Sevgisi Salona SığmadıSonraki Haber

Sipahi Sevgisi Salona Sığmadı

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar