sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çeksiad Yeni Merkezini Hizmete Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeksiad Yeni Merkezini Hizmete Açtı
Abone ol

    

Çekmeköy Sanayici ve İş adamları Derneği (ÇEKSİAD) geçen hafta açılışını gerçekleştirdiği yeni dernek merkezinde üyelerini ağırlamıştı. Akabinde ilçede görev yapan basın mensuplarına da yeni merkezinde kahvaltı düzenleyerek ağırlayan ve  yeni merkezinin hem tanıtımını, hem de durum değerlendirmesi yapan Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Çeksiad’ın uzun bir aradan sonra tekrar kapılarını açtığını duyurmuş oldu.

         400 M2’lik yeni merkezde uzun bir aradan sonra dernek üyelerini ilk kez ağırlayan ve katılımın büyük olduğu kahvaltı programında aynı zamanda vefat eden üyeleri adına yapılan, Şefik Ekşi Konferans salonu ve Yasin Mollaoğlu Eğitim salonu’nun da açılışları konuklar ile gerçekleştirilmişti.

       Bu programdan sonra bu kez basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarına üyeler ile yapılan kahvaltı programı hakkında bilgi verdi. Çeksiad’ın bundan sonraki çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Albayrak, birçok şeyinde eskisi gibi olmayacağının sinyallerini verdi.

“Haklı Olduğumuz Ortaya Çıktı, İtibarımız Geri Alındı”

            Konuşmasının başında Çeksiad’ın kapatılma süreci ve yaşadıkları zorluklara değinen Başkan Erdal Albayrak, bu dönemde çoğu kişinin sırtını döndüğünü ama üyelerinin çoğunun desteği ile yıkılmadıklarını ve mücadeleye devam etme kararı aldıklarını sonucunda da OHAL kararı ile aklandıklarını ve haklılıklarının ortaya çıktığı ve itibarlarının geri alındığını belirtti.

            Bundan sonraki süreçte derneğin faaliyetleri hakkında bazı değişiklikler yapacaklarını belirten Albayrak,  Genç Çeksiad ve Çeksiad Akademi ile  eğitime ağırlık vereceklerini, üyelerinin ve ileride şirketlerin başına geçecek üyelerin çocuklarına yönelik eğitimler vereceklerini , zorlu süreçlerinde hiçbir siyasi partiden destek görmediklerini söyleyerek,  bundan sonra dernekte üyelerin arasına siyaset girmeyeceğini, bir siyasetçinin çıkıp da başka  bir partiye gönül vermiş bir üyeyi rencide edici konuşamayacağını buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.

   Çeksiad Üyesi Olmak Zorlaşacak

              Üye konusunda da artık daha seçici davranacaklarını, üye sayısının çokluğu değil, niteliğinin önemli olacağını ve belli bir düzeyde olan sanayici ve işadamlarını üye yapacaklarını, üyeler arasında sosyal faaliyetlere daha çok ağırlık vereceklerini, uluslar arası fuar çalışmalarına daha çok katılım sağlanacağına, kültür etkinliklerinin artacağını, dernek merkezinin üyelere daha aktif olarak lokal olarak hizmet sunacağını söyledi.

            Çeksiad basından sorumlu başkan yardımcısı Halis Görken de basın mensuplarına kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, birlikte çalışmaya devam edeceklerini, basın mensuplarını da aileden gördüklerini belirtti. Çeksiad eğitimlerinden isteyen basın mensuplarının da yararlanabileceğini söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaciğer Hastalıklarına Kök Hücre FormülüÖnceki Haber

Karaciğer Hastalıklarına Kök Hücre Form...

İstanbul’un En Hızlı İlçesi ÜmraniyeSonraki Haber

İstanbul’un En Hızlı İlçesi Ümraniye

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar