sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çeksiad İftarı’nda Vefa Ön Plana Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çeksiad İftarı’nda Vefa Ön Plana Çıktı
Abone ol
Çeksiad, üyeleri için düzenlediği iftar programında, vefa örneği göstererek eski yönetim kurulu üyelerine plaket verdi. Yeni üyelerine rozet taktı.

            Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (Çeksiad) Başkanı Erdal Albayrak ve Yönetim kurulu üyeleri uzun bir aradan sonra gerçekleşen ilk iftarlarında, üyelerini Nakkaştepe’de bir restoran’da ağırladı. İftar programına ayrıca Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin,Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, Deva Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Kacemer, Ümraniye Deva Partisi İlçe Başkanı Hasan Keleş, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, STK’ların Temsilcileri ve basın mensupları katılım sağladı.

           Programda eski Çeksiad Başkanları Bilent Dündar ve Abdullah Gelgeç’in selamlama konuşmaları sonrasında, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin de kısa bir selamlama konuşması yaptı.

         Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak hiç ara vermemiş gibi yine birlikte olduklarını ve kaldıkları yerden çalışmalara devam edeceklerini belirterek,  yapacakları projelere dikkat çekmek istediğini söyleyerek “ Bir iki ay içinde tekrar Çeksiad Dergimizi hayata geçireceğiz. Üyelerimiz ile birlikte kaynaşma gezilerimiz devam edecek. Bizim için en önemli şeylerden biri olan eğitime daha çok önem vermeye devam edeceğiz. Bu eğitimleri sadece üyelerimize değil, onların çalışanlarına ve isteyen Çekmeköylülere de vereceğiz. Bu eğitimler gerçekten önemli eğitimler ve seminerler olacak, çoğu insan vereceğimiz eğitimleri almak başka yerlerde, otellerde yüksek paralar ödüyorlar.  Bu eğitimlere tanıdıklarınızı yönlendirmenizi istiyoruz” dedi.

        Program sonunda derneğe katkısı olmuş eski yönetim kurulu üyelerine plaket verildi. Derneğe yeni üye olanlara da rozet takıldı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Resul Çelik, 10 Nisan Polis Haftası’nı Tebrik EttiÖnceki Haber

Resul Çelik, 10 Nisan Polis Haftası’nı T...

Muhterem Yüksel Gazeteci Dostlarını İftarda AğırladıSonraki Haber

Muhterem Yüksel Gazeteci Dostlarını İfta...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar