sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy'de Gençlik Yürüyüşünde Coşku Hakimdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy'de Gençlik Yürüyüşünde Coşku Hakimdi
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Yürüyüşüne 7’den 70’e yüzlerce Çekmeköylü katıldı.

19 Mayıs 1919 ‘da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105. yılı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de büyük bir coşku ve heyecanla kutladı. Genç yaşlı binlerce kişinin katıldığı  kutlamalardan biri olan ve Çekmeköy’de ilki gerçekleştirilen Gençlik Yürüyüşü de ilçede ilgiyle karşılandı.

              Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Av. Sıddık Eraslan Sosyal ve Spor Tesislerinden başlayıp, Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda bando ve marşlar eşliğinde Şahinbey Caddesi’nden Madenler Meydanı’na inen korteje vatandaşlar cam ve balkonlarından eşlik etti.

             Programda konuşma yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez; “ Değerli gençler kıymetli komşularımız. Biliyorsunuz Bugün Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Tüm gençlerimizin ve komşularımızın bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Paşayı Atatürk'ümüzü, ülkemizin kurucusunu saygıyla anıyor rahmet diliyorum. Kurucumuz bu ülkemizin geleceğini gençlere emanet etti bizler de bugün naçizane bu tesisimizi gençlerimizin hizmetine sunduk. Bugün bu tesisteki tüm hizmetler gençlerimiz için ücretsiz olarak sunulacak. Diğer tesislerimizde de yine fiyatlarımızı aşağı çekerek siz gençlerimizin hizmetine sunduk. Bu tesisler sizin için var. Bizler de sizlerin yanındayız. Yeter ki gençlerimizin ümidi yıkılması,  gençler geleceğe ümit dolu baksın. Bilimde, sanatta, eğitimde mutlaka ihtiyacı olan gençlere elimizden geldiğince destek sağlayacağız. Bu bizim birinci dereceden. görevimizdir ve boyun borcumuzdur. Hepinize teşekkür ediyorum sevgiler saygılar sunuyorum, “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy’de 19 Mayıs CoşkusuÖnceki Haber

Çekmeköy’de 19 Mayıs Coşkusu

İran Cumhurbaşkanı Reisi Helikopter Kazasında ÖldüSonraki Haber

İran Cumhurbaşkanı Reisi Helikopter Kaza...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar