sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy’de Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy’de Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti
Abone ol
Çekmeköy’de 2021-2022 eğitim-öğretim yılı 2. döneminin huzur ve güven içinde sürdürülebilmesi için Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik başkanlığında daire amirleri, okul aile birliği başkanları ve okul müdürlerinin katılım sağladığı bir toplantı gerçekleşti

                Çekmeköy Nükte Sözen Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönemi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Daha sonra Çekmeköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Deniz Demir, okul güvenliği konusu hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

             “Eğitim öğretimdeki başarıyı, ilçemizdeki huzur ve güvenliği en üst düzeye çıkarmak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz”

               Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, “Ailelerin en önemli varlıkları çocuklar, çocuklarımız. Aileler tarafından okullarımıza, bizlere verilen bu emaneti iliklerimize kadar hissettiğimiz için çocuklarımıza en ufak bir zarar gelmemesi adına tedbirlerimizi gözden geçirip eğitim öğretimdeki başarıyı, ilçemizdeki huzur ve güvenliği en üst düzeye çıkarmak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Sizlerle 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. yarısında neler yapabileceğimizi, aldığımız ve yaptığımız iş ve işlemlerden dolayı sizlerin görüş ve önerilerinin neler olduğu hakkında istişare etmenin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

             Kaymakam Resul Çelik, kendisinin ve Çekmeköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Poyraz’ın sürekli okulları ziyaret ettiklerini söyleyerek öğretmen ve okul aile birlikleri ile iletişim halinde olduklarını, okulların ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Çekmeköy’e yeni okul açmak için okul arsası ihtiyacı olduğunu söyleyen Kaymakam Çelik, toplantıya katılanlardan hayırsever vatandaşlara bu ihtiyacın duyurulmasını istedi.

              Konuşmasında “Mesleğim Okulum” projesi ve amacından da  bahseden Kaymakam Çelik, katılımcılardan projeye destek istedi.

             Toplantıda; okul servis ve okul güvenliği, okul öncesi eğitime teşvik ve devam eden eğitim projeleri ile öneri ve şikayetler görüşüldü.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hulusi Akar “Kış Kartalı Harekâtı’nı” Hava Harekât Merkezinde İzlediÖnceki Haber

Hulusi Akar “Kış Kartalı Harekâtı’nı” Ha...

Cengiz Aktürk İlk Defilesi İle Göz KamaştırdıSonraki Haber

Cengiz Aktürk İlk Defilesi İle Göz Kamaş...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar