sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy Kart’a Yoğun İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy Kart’a Yoğun İlgi
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi’nin, yenilikçi fintech şirketi Moneytolia iş birliğiyle geliştirdiği Çekmeköy Kart’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Çekmeköy Belediyesi, Moneytolia iş birliğiyle Çekmeköy’de ikamet eden vatandaşlar için özel olarak hazırladığı Çekmeköy Kart’ın tanıtımını Ocak ayı içerisinde gerçekleşmişti. Tanıtım toplantısıyla aynı gün içinde başvurulara açılan karta Çekmeköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler. Binlerce başvurunun alındığı kart projesinde mobil uygulama üzerinden de vatandaşlar sosyal tesislerde indirimlerden faydalanıyorlar. İlk etapta tüm sosyal tesislerde yüzde 20 indirim uygulayan Çekmeköy Belediyesi, üye iş yeri olmak isteyen işletmelerden başvuruları da alıyor.

Anadolu’nun parası anlamını taşıyan Moneytolia’nın teknoloji ekibi tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin milli ödeme sistemi TROY altyapısı uyumlu bu ön ödemeli kart, indirimleriyle aile ekonomisine destek olurken, hediye ve ayrıcalıklarıyla kullanıcılarına avantajlı alışveriş imkânı sağlıyor Çekmeköy Belediyesi’ne ait sosyal tesisler, spor tesisleri ve belediye hizmetlerinde indirim ve ayrıcalıklar sağlayan kartın, kısa süre içinde ilçede faaliyet gösteren pek çok işletmeyi kapsaması ve Türkiye geneline yayılması bekleniyor.

Çekmeköy Kart ile Neler Yapılır?

Sosyal tesislerde ya da üye işletmelerde hesabı öderken Çekmeköy Kart indiriminden yararlanabilirsiniz.  Spor salonlarında, üye mağazalardaki alışverişlerde, ulaşım araçlarında, sağlık alanındaki harcamalarınızda Çekmeköy Kart ile yapacağınız ödemelerde karta özel indirimler ve sosyal kültürel etkinliklere katılımlar ile puanlar kazanılacak. Bu puanlar uygulama üzerinden hediyeye de dönüştürülebilecek. İndirimler ve avantajların detayları için cekmekoykart.cekmekoy.bel.tr adresini ziyaret edebilir veya Çekmeköy Kart sosyal medya hesaplarından bilgi alabilirsiniz.

Çekmeköy Kart’a Nereden Başvurulur?

Çekmeköy Kart’a App Store ve Google Play üzerinden indirilebilen kendi uygulaması Çekmeköy Kart ile başvuru yaparak kartınızı size en yakın iletişim merkezlerimizden imza karşılığında teslim alabileceğiniz gibi, yine başvuru esnasında yaptığınız tercihe göre adresinize de posta yoluyla alabilirsiniz. Başvuru sürecini tamamlayıp kartlarını teslim alan kullanıcılar, Moneytolia uygulaması üzerinden Çekmeköy Kart’ıaktifleştirerek kullanmaya başlayabilirler.

Çekmeköy Kart sahibi olmak için; Çekmeköy’de ikamet etmek, 18 yaşın üzerinde olmak ve TROY özelliği nedeniyle bankacılık mevzuatlarına uygun olmak yeterli. 18 Yaşından küçük olanlar ise Çekmeköy Kart uygulaması üzerinden avantajlardan faydalanabilecek.

Detaylı bilgi için : cekmekoykart.cekmekoy.bel.tr

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İstanbul'da Protestolar Altında Adaylarını AçıkladıÖnceki Haber

CHP İstanbul'da Protestolar Altında Aday...

Kafes-41 Operasyonlarında 2 Organize Suç Örgütü ÇökertildiSonraki Haber

Kafes-41 Operasyonlarında 2 Organize Suç...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar