sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Çekmeköy KAİ Dayanışma Gecesi Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çekmeköy KAİ Dayanışma Gecesi Düzenledi
Abone ol
Çekmeköy Kars-Ardahan-Iğdır Derneği dayanışma gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye, işadamları, farklı siyasi partilerden temsilciler, Çekmeköy'ün Mahalle Muhtarları, Gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

            Çekmeköy’de önemli nüfusa sahip Çekmeköy KAİ derneği düzenlediği dayanışma gecesinde siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

             ÇekmeköyNişantepe’de düzenlenen muhteşem dayanışma gecesine, Çekmeköy KAI Başkanı Rıfat Karakaya, başkan yardımcısı mali müşavir Yalçın Demirkol ve yönetim kurulu üyeleri, Çekmeköy Belediyesi AK Parti meclis üyesi Seyithan Turan, CHP meclis üyesi Çetin Yıldırım, AK Parti ve CHP ilçe Başkan yardımcıları, Çekmeköy Sultanciftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Sertif Yılmaz, Nişantepe Mahallesi Muhtarı Yakup Baydar, Çekmeköy’lü İşadamları ve gazeteciler katıldı.

           Gelenek haline gelen Kaz yemeğinin yenmesinin ardında selamlama konuşması yapan Başkan Rıfat Karakaya programa katılan tüm davetlilere teşekkür ederken birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çekmeköy KAİ Başkan Yardımcısı Yalçın Demirkol yaptığı açıklamada “Hemşerilerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet eden basın mensubu dostlarımıza da teşekkür ederiz” dedi.

           Gecenin menüsü; Kars yöresinin vazgeçilmez lezzeti, Nefis KAZ yemeği. Gecenin adı dayanışma gecesi olması hasebiyle işadamlarından derneğe yardım (bağış )toplandı. Toplanan yardımlar, Kars, Ardahan ve Iğdır’da ki okullara ve öğrencilere yardım olarak ulaştırılacak. Ayrıca, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım olarak ulaştırılacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kentsel Dönüşümü Derinden EtkileyecekÖnceki Haber

Kentsel Dönüşümü Derinden Etkileyecek

Uluslararası İstanbul Yarı Maratonu 17. Kez KoşulacakSonraki Haber

Uluslararası İstanbul Yarı Maratonu 17....

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar