sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Başkan Poyraz 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Poyraz 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı
Abone ol
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görevli aday öğretmenler onuruna yemek programı düzenledi. Tüm okullar ziyaret edilerek de Öğretmenler Günü Kutlandı.

              24 Kasım öğretmenler Günü münasebetiyle Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde ilçede görev yapan aday öğretmenler onuruna Güngören Sosyal Tesislerinde yemek programı düzenledi. Programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, belediye başkan yardımcıları, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan, okul müdürleri ve aday öğretmenler katıldı. Çekmeköy Kaymakamı ve Çekmeköy Belediye Başkan Ahmet Poyraz programın ardından öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Okullarda tüm öğretmenlere ziyaret

              Öğretmenler Günü kutlama programları kapsamında Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz okulları ziyaret etti. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan’ın da katıldığı ziyaretlerde öğretmenlere özel hazırlanan hediyeler takdim edildi.

              Öğretmenler Günü münasebetiyle geçtiğimiz senelerde de aynı organizasyonları düzenlediğini belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Öğretmenler gününü vesile ediyoruz. Sonuçta biz haftanın 2 günü sizinle buluşuyoruz. Pazartesi’ye sizinle başlıyoruz, Cuma günleri okul kapanışında yine  sizinle buluşuyoruz. Pazartesi ve Cuma gününün arasının nasıl geçtiğini anlamıyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle her biriniz Öğretmenler Günü’nü kutluyor, tebrik ediyorum. Ömrümüzü sizlere Allah razı olsun diyerek geçirsek hakkınız ödenmez. Hep söylüyorum bizler 1-2 tane evlatla, çocukla uğraşamazken sizler onlarca, yüzlerce, binlerce evladımız ile uğraşıyorsunuz bu bir aşk işi. Onun için ben her birinizden Allah razı olsun diyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güney Avrupa Savunma Bakanları Ankara'da ToplandıÖnceki Haber

Güney Avrupa Savunma Bakanları Ankara'da...

Sipahi: Aday Adayı Değilim ADAYIMSonraki Haber

Sipahi: Aday Adayı Değilim ADAYIM

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar