sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Basın Mensupları Crea Center’ı İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Basın Mensupları Crea Center’ı İnceledi
Abone ol
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bölgede görev yapan basın mensuplarını Avrupa Birliği tarafından desteklenen vizyon proje Crea Center’da ağırladı.

              Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yerel basın mensuplarıyla istişare ve değerlendirme toplantısını Crea Center’da gerçekleştirdi. Bölgede görev yapan basın mensuplarının katıldığı toplantıda projeden sorumlu Strateji Geliştirme Müdürü projeyi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından merkezi dolaşan basın mensupları birçok alanda girişimcilere destek sağlayacak merkez hakkında detaylı bilgi edindi.

            Başkan Poyraz “Geçtiğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bu merkezi merak eden bir basın mensubumuzun sorusu üzerine bir sonraki toplantımızı burada yapacağımızı söylemiştim. Bugün hem merkezimizi tanıtmak hem de hasbihal edebilmek adına burada buluştuk,” dedi.

            Çekmeköy Belediyesi liderliğinde, Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı desteği ile hayata geçirilen Crea Center Projesi, günümüzde önemli bir sektör haline gelen kültürel ve yaratıcı endüstriler alanındaki sanatçı, tasarımcı ve girişimciler için uluslararası işbirliği, fiziki ortam ve ekipman kullanımı desteği vererek serbest çalışma, ortak çalışma ve yaratıcı düşünme ortamını sağlıyor.  Crea Center ile Karadeniz Bölgesi'nde yaratıcı endüstrilerin bölgenin yüksek potansiyeli ile ilişkili olarak geliştirilmesi, gelir ve istihdam açısından önemli katkılar sağlayacak hale getirilmesi hedefleniyor. Projede yer alan tüm ortak kurumların katkısı ile 5 ülkede yaratıcılık merkezleri açıldı.

 

Crea Center Çekmeköy başvuruları ve bilgi için aşağıdaki uzantıları kullanabilirsiniz.

 Başvurular: http://creacenter.cekmekoy.bel.tr/

  Web Sitesi: www.creacenters.com

  Detaylı bilgi: info@creacenters.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balparmak Basın Mensuplarını AğırladıÖnceki Haber

Balparmak Basın Mensuplarını Ağırladı

Gazeteci Serkan Süslü Milletvekili Aday Adayı olduSonraki Haber

Gazeteci Serkan Süslü Milletvekili Aday...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar