sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

AK Çekmeköy Tam Kadro Sahada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Çekmeköy Tam Kadro Sahada
Abone ol
AK Parti Çekmeköy İlçe S.K.M. Başkanlığı tarafından düzenlenen saha programları aralıksız sürüyor.

             Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, İlçe yönetimi, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Başkanları, Meclis Üyeleri , teşkilat mensupları Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylığı açıklandığı günden itibaren stratejik bir çalışma takvimiyle sahadaki çalışma üstünlüğünü koruyor.

             Yaşlı ziyaretinden hasta ziyaretlerine esnaf ziyaretlerinden kurum ziyaretlerine sandık müşahitlerinden muhtarlara,  gazilerden ilk kez oy kullanacak gençlere, ev hanımlarıyla gerçekleşen ev sohbetlerinden iş insanlarına sivil toplum kuruluşlarından önceki dönem teşkilat mensuplarına engelli sakinlerden tüm seçmenlerine Çekmeköy’ün  dinamiklerine dokunarak eşgüdümlü ve sistematik bir çalışma stratejisi sürdürüyor. Belediye Başkanı ve yeniden Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz, İlçe Başkanı Akın İlhan, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Erol Polat ve S.K.M. Yönetimi tarafından koordineli olarak gerçekleşen çalışmalarla 31 Martta Yeniden İstanbul ve Daha Güçlü Çekmeköy mottoları kullanılıyor.

           Türkiye genelinde “Gerçek Belediyecilik”vurgusuyla sahada gerçekleşen çalışmalara MKYK üyeleri, Milletvekilleri ve İl Başkanlığı yöneticileri de katılım sağlıyor.

           17 Şubat Cumartesi Günü Çekmeköy İlçesine çıkarma yapan İstanbul Milletvekilleri; Hulusi Şentürk, Hasan Turan, Serkan Bayram, Pervin Tuba Durgut, Tuğba Işık Ercan, Behiye Eker, Nurettin Alan, Ümmügülşen Öztürk, Yahya Çelik, Azmi  Ekinci ve İsmail Erdem Çekmeköyün 21 Mahallesinde seçim çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşların soruları, talepleri dinlendi ve yerel seçimler üzerine sohbetler gerçekleştirildi. AK Parti Çekmeköy Seçim Koordinasyon Merkezi koordinasyonunda ilerleyen çalışmaların yoğunluğu 31 Marta kadar hızla artarak devam ediyor.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orhan Çerkez Basın İle Biraraya GeldiÖnceki Haber

Orhan Çerkez Basın İle Biraraya Geldi

DEVA Ümraniye Adayı Faik Eren OlduSonraki Haber

DEVA Ümraniye Adayı Faik Eren Oldu

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar