sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Ahmet Poyraz Yerel Basın Mensuplarını Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Poyraz Yerel Basın Mensuplarını Ağırladı
Abone ol
Başkan Ahmet Poyraz, yerel basın mensuplarını Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

              Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile yerel basın mensuplarını ağırladı. Taşdelen Cemal Güngör Parkı içerisinde yer alan Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen organizasyona bölgede görev yapan basın mensupları katıldı.

              Basın mensuplarının; demokrasimizin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı bulunmaktadır.  Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, basın mensuplarından gelen soruları da cevapladı.

          Gelen sorular üzerine konuşan Başkan Poyraz;  “ Biz şehrimizin her karışını adım adım geziyoruz, halkımızla içi içe bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Onlardan gelen istek ve taleplere göre de hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. 13 yıldır bu şehrin her caddesinde her sokağında ayak izi olan, hizmeti olan bir kardeşiniz olarak sorularınıza cevap vereceğim. Çamlık tel boyunu 2020 Aralık ayında tamamlayıp Doğa Parkımızla birleştirip halkımızın hizmetine sunduk.  Bölgede halkımızın parkımızda keyifli vakit geçirebilmesi için ses bariyeri inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Tel boyu projemizin bulunduğu alana yakın zamanda emniyet müdürlüğünün inşa edilmesi için çalışmalar başlayacak. Yine halkımızdan gelen talepler doğrultusunda öğrencilerimizin sahada eğitim görebilmeleri için bölgeye bir açık hava, orman okulu diyebileceğimiz bir proje planlıyoruz. Çekmeköy bölgesi 5 mahallemizin İBB meclisine sunulmak üzere 1/1000'lik İmar Planları AK Parti, MHP ve İyi Parti'nin EVET oyuna karşı CHP'nin HAYIR oyuyla ilçe meclisimizden oy çokluğuyla geçti. Ben isterdim ki binlerce vatandaşı ilgilendiren bu önemli konuda CHP’li meclis üyelerimizde karşı çıktıkları konular hakkında şerhlerini düşüp evet deselerdi. Ama olmadı. İyi Partili, Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.  Gelelim bir diğer soruya; Yenidoğan ve Taşdelen bölgesinde yaşanılan trafik sıkıntısına. Biz elimizden geldiğince yeni projelerle bölge trafiğini azaltmak için çalışıyoruz. Yeşil yol adını verdiğimiz Taşdelen’den Merkez Çekmeköy’e yeni bir yol projemiz var. İnşallah hayata geçirildiğinde Şile yolu ve iç bölgelerimiz rahatlamış olacak. Yenidoğan trafiği için İBB Başkanı Sayın İmamoğlu’na bölge ziyaretinde bizzat eşlik ettim. Yenidoğan kavşağında yaşanan sıkıntıyı kendisine anlattık, oda duruma şahit oldu. Çalışma yapılacağı söylense de 3 yıldır henüz bir çalışma yapılmadı, “dedi.

          Sözlerine Çiçek Evleri, Taksi Durakları ve önümüzdeki yıl yapılması planlanan projelerle devam eden Başkan Poyraz, ” Taksici esnafımız ve halkımız ziyaretlerimizde talepte bulunuyordu. Bizde istedik ki daha modern ve şehrimize yakışır şekilde taksi duraklarımız olsun. Hizmetimizden hemşehrilerimiz de esnafımızda gayet memnun. Çiçek evlerimizin ilkini açtık. İlk etapta 15 adet olarak açıp roman vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Roman vatandaşlarımız artık önemli gün ve haftalarda sokaklarda değil de düzenli olarak bu noktalarda hizmet verecekler. Hali hazırda Sultançiftliği Mahallesi Mehmet Akif Ersoy prestij cadde yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hizmet aşkıyla, vatandaşlarımızın desteği, istek, talep ve görüşleriyle hareket edip 13 yıl önce bu şehri birlikte kurduğumuz hemşehrilerimizle birlikte ilçemizin  geleceğine yön vereceğiz, “dedi.

Program sonunda basın mensuplarına hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇEKMÜDER Gazetecilerle Kahvaltı’da Bir Araya GeldiÖnceki Haber

ÇEKMÜDER Gazetecilerle Kahvaltı’da Bir A...

Akın İlhan Gazeteciler Gününde Bizim Bölge Gazetesini Ziyaret EttiSonraki Haber

Akın İlhan Gazeteciler Gününde Bizim Böl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar