sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

90’ların Efsane İsimleri Üsküdar’da Sahne Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
90’ların Efsane İsimleri Üsküdar’da Sahne Aldı
Abone ol
90'ların efsane isimlerinden olan Hazal, Mansur Ark, Ragga Oktay, DJ. Fikret Kocamaz belediyemiz tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde sahne aldı.

             Konser öncesi açıklamada bulunan sanatçı Ragga Oktay, “Çok güzel hissediyoruz. Üsküdar Belediyesi'nin etkinliğine katılacağız. Doksanlı yıllar partisi olacak. Biliyorsunuz zaten havalar da karlıydı. Direkt arkasından böyle sıcak bir etkinliğin olmasından dolayı çok mutluyuz. İnsanların eğleneceğinden çok eminim. Bizi de ayrıca düşündükleri için organizasyonu yapan herkese, Üsküdar Belediyesi’ne buradan çok teşekkür ediyoruz. Umarım herkes eğlenecek.” ifadelerini kullandı.

            Sahne alan bir diğer değerli sanatçı Mansur Ark, “Belediyemizin böyle bir etkinliği tabii ki çok güzel. Koronadan, hastalıklardan, soğuktan, kardan, kıştan sonra insanların motivasyona ihtiyacı var. Biz de hem eğlenmek hem eğlendirmek için buradayız. İnşallah çok eğlenceli bir gece olacak. Tüm ekibe ve Banu Hanım'a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

           90'ların popüler şarkıcılarından olan Hazal, “Büyük bir katılım var. Daha önce de Üsküdar Belediyesi'nin etkinliklerine katıldık. Doksanlardan farklı sanatçı arkadaşlarımız da vardı. Bugün Ragga Oktay ve Mansur Ark arkadaşım ile ben çıkıyoruz. Zaten çok acayip coşkulu, keyifli geçiyor. Devam etmesini istiyoruz. Çünkü bizi yeni jenerasyonla da buluşturuyor. Çok genç bir kitle var. Her şarkımızı biliyorlar. O yüzden bu tür etkinliklerde en çok yeni jenerasyonu kazanmamız adına seviniyorum. Tabii ki vefalı dostlarla da bir araya gelmiş olmak mutlu ediyor. Güzel bir konser olacak. Her zamanki gibi.” dedi.

          TRT sunucusu Banu Karakuş’un sunumu ile gerçekleşen konserde sanatçılar, bir dönemin dillerden düşmeyen, en sevilen şarkılarını Üsküdarlılar için seslendirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CRR 2022 Konser Sezonunu AçtıÖnceki Haber

CRR 2022 Konser Sezonunu Açtı

3. Okumak Güzeldir Kitap Okuma YarışmasıSonraki Haber

3. Okumak Güzeldir Kitap Okuma Yarışması

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar