© Bizim Bölge Haber 2021

Ümraniye Wushu Takımı Sporcularından Büyük Başarı

Türkiye Wushu KungFu Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Wushu KungFu Şampiyonası seçmelerinde Ümraniye Belediyesi Wushu Takımı sporcuları elde ettikleri başarıyla, Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı.

                5 Şubat tarihinde Antalya’da başlayan Türkiye Wushu KungFu Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde Ümraniye Belediyesi Wushu Takımı sporcuları, büyük başarı elde ederek Milli Takım Seçmelerine katılmaya hak kazandı. Ümraniye Belediyesi Wushu Takımı sporcuları katıldığı kategorilerde; Ceren Sare Reis bir birincilik bir ikincilik, Başak Belinay bir ikincilik bir üçüncülük, Habib Tarkan Akdoğan iki birincilik, Ömer Yezdan Şahin iki birincilik, Abdurrahman Çelik iki birincilik, Mustafa Emin Adalar bir birincilik bir ikincilik, Ömer Ege Budur bir birincilik bir ikincilik, Taha Emre Nazlı ise bir ikincilik ve bir üçüncülük başarısı elde etti.

              Ümraniye Belediyesi Wushu Takımı sporcuları elde ettikleri derecelerle uluslararası şampiyonalarda Milli Takımımız adına yarışmaya hak kazandı. Sporcular bu yıl içerisinde düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında Milli Takım formasıyla ter dökecekler.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER