© Bizim Bölge Haber 2021

Çeksiad’da Birlik Ve Beraberlik Görüntüleri

ÇEKSİAD’da Erdal Albayrak başkanlığında, dernek yönetiminin düzenlediği aktivitelerle üyeler, hem kaynaşma imkanı buluyor hem de stres atıyor.

Çeksiad farkındalık kapsamındaki programlarında, sahneye çıkardığı bölgedeki genç sanatçılara da kendilerini tanıtma fırsatı veriyor.

           Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Üyelere  yönelik bir dizi aktiviteleri dernek merkezinde  gerçekleştiriyor. Dernek merkezinde düzenlenen yemekli organizasyonlara üyelerin yanı sıra ilçe protokolü de davet ediliyor. Sanatçı Fatih Özen Sanat Akademisi  ve genç ekibinin de türküleri ile renk kattığı Güveç programı, Kaz gecesi ve Hamsi gecesi renkli görüntülerle gerçekleşiyor.

         ÇEKSİAD Akademi olarak sadece üyelere değil toplum yararına faydalı aktiviteler yapmak amacında olduklarını belirten Albayrak “ Yine bu organizasyonlara derneğimizin genç üyelerini özellikle davet ederek kurucu iş adamlarımızın tecrübe ve bilgilerinden istifade etme ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Buna benzer toplum yararına olacak aktivitelerimizi daha da zenginleştirerek hayata geçireceğiz.” Dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER