© Bizim Bölge Haber 2021

BESYO Kursu’nda Kayıtlar Başladı

Çekmeköy Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği spor akademilerine hazırlık kursu kayıtları başladı.

                 Eğitimin her alanında desteğini sürdüren Çekmeköy Belediyesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu giriş sınavına hazırlanan öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmasına destek sağlamak amacıyla ücretsiz hazırlık kursu düzenliyor. Ali Kuşçu İlkokulu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek hazırlık kursunda alanında uzman ve tecrübeli antrenörler öğrencileri fiziki yeterlilik parkuruna hazırlayacak.

              26 Şubat -01 Mart tarihleri arasında Ali Kuşçu İlkokulu Kapalı Spor Salonu’nda alınacak başvuru kayıtlarının tamamlanmasının ardından 04 Mart’ta BESYO kursunda eğitimler başlayacak.

             Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Spor ve eğitim alanında ilçemizde ki gençlerimizin yanlarında olmaya ve çeşitli desteklerimizi sağlamaya devam ediyoruz. Üniversitede BESYO okumak isteyen gençlerimizin fiziki parkur eğitimlerine destek olmak amacıyla ücretsiz hazırlık kursu başlatıyoruz. Bu alanda eğitim almak isteyen gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Şimdiden üniversite parkur sınavlarına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER