sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Yüz Yüze 100 Gün Programı Bugün Çekmeköy’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüz Yüze 100 Gün Programı Bugün Çekmeköy’de
Abone ol
Çekmeköy genelinde gerçekleştirilecek “ Yüz Yüze 100 gün” programının startı, Çekmeköy Ak Parti İlçe binasında düzenlenen toplantı sonunda başladı.

              Ak Parti’nin İstanbul genelinde hayata geçirdiği Yüz Yüze 100 Gün programları kapsamında, bugün Çekmeköy genelinde Ak Parti Milletvekillerinin yoğun bir programı olacak. Sabah saatlerinde Çekmeköy Ak Parti İlçe binasında toplanan milletvekilleri yapılan istişare toplantısı sonrasında Çekmeköy geneline dağıldılar.

               Çekmeköy genelinde yapılacak olan programa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri  Mustafa Ataş, Hulisi Şentürk, Mihrimah Belma Satır, Eyüp Özsoy, Osman Boyraz ve Serkan Bayram, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ak Parti İstanbul İl Başkan yardımcısı İsmet Öztürk, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İl YK üyeleri, Üç kademe YK üyeleri, Belediye başkan yardımcıları, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan ve Yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları yönetimi, mahalle teşkilatları ve çok sayıda parti üyeleri katılıyor.

             Ak Parti İlçe başkanlığı’nda gerçekleşen istişare toplantısı sonrasında basın açıklamasında bulunan Ak Parti İstanbul il Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Belediye Başkanları ile, Milletvekilleri ile, Belediye Başkanları ile İstanbul genelinde vatandaşlar ile bir araya gelineceğini onlar ile hasbihal edileceğini, onların dile getirmek istediği her hususu, onlar ile birlikte değerlendireceklerini be bağlamda bugün Çekmeköy’de milletvekilleri ile beraber mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geleceklerini, Türkiye ile ilgili umutlarımızı paylaşırken, Türkiye’nin geleceğini 2023, 2053, 2071 hedeflerine dair Ak parti’nin, Cumhurbaşkanımızın programlarını paylaşacağız. İnanıyorum ki Çekmeköy 2023’te Yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığına evet diyecektir. Dedi.

               Yapılan basın açıklamasından sonra milletvekilleri ve partililer vatandaşlar ile buluşmak üzere Çekmeköy’ün tüm mahallelerine dağıldılar.        

          

Ümit ŞENER


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırsal Kalkınmada İmalat Sanayi Yatırımcılarına KDV İstisnasıÖnceki Haber

Kırsal Kalkınmada İmalat Sanayi Yatırımc...

Türkiye’den Sınır dışı Edilen Teröristlerin Çoğu Avrupalı ÇıktıSonraki Haber

Türkiye’den Sınır dışı Edilen Teröristle...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar