sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Necati Alkan Spor Ve Kültür Merkezi Yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Necati Alkan Spor Ve Kültür Merkezi Yenilendi
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi Aydınlar Mahallesi’nde bulunan spor ve kültür merkezinde yenileme çalışmalarını tamamlayıp hizmete açtı.

Çekmeköy Belediyesi’nin mahalle sakinlerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda yenileme çalışmalarına başladığı Necati Alkan Spor ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar tamamlanarak hizmete açıldı. İçerisinde Çekmeköy İş ve Sanat Merkezlerine bağlı çeşitli atölyeler, düğün ve nişanlar için salon, çocuklar için futbol eğitimleri verilen tesisler a’dan z’ye yenilendi. Geçtiğimiz yıl dış cephe alt yapısı yenilenen tesiste vatandaşlar daha modern ve konforlu ortamda hizmet alacaklar.

            Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Taşdelen eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan ve yüzlerce Çekmeköylünün katıldığı tesisinin yeniden hizmete açılış programı; mahalle sakinleri ve gençler arasında oynanan futbol müsabakasıyla yapıldı.

            Programda katılımcılara teşekkür eden Başkan Poyraz “ Mahalle sakinlerimizden gelen talepler doğrultusunda hızla aksiyon alıp çalışmalarına başladığımız tesislerimizi yeniledik ve bugün elhamdülillah hizmete açtık. Gençlerimiz ve çocuklarımız burada spor yapacak. Mahalle sakini ablalarımız kurslarımızda eğitimini alacak, nişan ve toplantılar için salonumuzda ise hemşehrilerimiz daha modern bir alanda hizmet almış olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni dönemde Aydınlar, Soğukpınar, Cumhuriyet, Kirazlıdere Mahallelerimize yeni projeler kazandıracağız. Metro, okullar, spor salonları, kadın spor ve yaşam merkezleri, aile sağlığı merkezlerini ve yeşil alanları mahallelerimize kazandıracağız İnşallah ”dedi.

          Programda gerçekleşen açılış maçının başlama vuruşunu  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Taşdelen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi birlikte gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy’de Y.Refah İddiasına Belediyeden Yalanlama GeldiÖnceki Haber

Çekmeköy’de Y.Refah İddiasına Belediyede...

Yapılacak Yeni Metro Hattı Çekmeköy’den GeçecekSonraki Haber

Yapılacak Yeni Metro Hattı Çekmeköy’den...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar